У нас вы можете посмотреть бесплатно Sausage Gravy Biscuit Casserole или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Sausage Gravy Biscuit Casserole Please visit out Facebook page and follow us. / southern-country-living-697017243987612 Sausage Gravy Biscuit Casserole: Ingredients 2 cans 16oz large flaky biscuits 1 pound ground breakfast sausage 4 Tablespoons flour ½ teaspoon salt ½ teaspoon black pepper ½ teaspoon garlic powder 3 cups milk Shredded cheese (optional) Instructions Preheat oven to 400° F. Open cans of biscuits and cut into quarters. Prepare α casserole 9 X 13 dish with cooking spray. Layer half of the quarters in prepared pan. Bake for 10 minutes. Next brown ground sausage over α medium/high heat. Reduce heat to medium. In α small bowl mix together flour, salt, pepper and garlic powder. Stir flour mixture into sausage. Next add in milk and stir to combine. Stir frequently until mixture comes to α simmer. Reduce heat to low and continue to simmer and stir until gravy has started to thicken, about 5 minutes. Pour gravy over your bottom layer of cooked biscuits. Layer the remaining uncooked biscuit pieces over the gravy. Bake for 15-20 minutes or until biscuits are golden brown. Sprinkle Cheese on top (optional). Serve and Enjoy !!!