У нас вы можете посмотреть бесплатно 蒜味赤肉羹,台灣美食! / Taiwanese Pork Thick Soup или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
食材 / 4人份: 小里肌(腰內肉-切片)-200g、蒜末-30g、竹筍(切絲)-50g、紅蘿蔔(去皮切絲)-50g、乾香菇(泡軟後切片)-3朵、雞高湯-500ml、香菜-適量、太白粉水-70ml(水70ml, 太白粉2湯匙) 醃漬: 醬油-1湯匙、白砂糖-1/2茶匙、白胡椒粉-1/2茶匙、玉米粉-1茶匙 調味: 鹽-1/2茶匙、白胡椒粉-1/2茶匙 步驟: ① 將乾香菇浸泡於常溫水中至軟化(約60分鐘),再進行切片。 ② 豬肉與醃漬醬料拌勻後,靜置30分鐘,再以小火汆燙至上色。 ③ 蒜末以中火冷油拌炒至香氣呈現,再放入香菇、竹筍及紅蘿蔔拌勻,倒入雞高湯以中火煮至沸騰後,續煮5分鐘。 ④ 放入鹽及白胡椒粉拌勻,轉小火倒入太白粉水拌勻至濃稠,再放入赤肉羹拌勻,並以小火煮5分鐘即可。 備註: 蒜末以冷油開始拌炒,以避免長時間高溫而產生焦味。 ------------------- Ingredients / for 4 servings : Pork tenderloin(sliced)-200g, Garlic(mince)-30g, Bamboo shoots(julienne)-50g, Carrot(peeling, julienne)-50g, Dried mushroom-3pcs, Chicken stock-500ml, Cilantro-for serving, Potato starch slurry(water-70ml, starch-2 tbsp)-70ml Marinade : Soy sauce-1 tbsp, Sugar-1/2 tsp, White pepper powder-1/2 tsp, Corn starch-1 tsp Seasoning : Salt-1/2 tsp, White pepper powder-1/2 tsp Steps : ① Soak the dried mushroom in water before sliced. ② Mix well pork with marinade and let it for 30 minutes. Blanch the pork in boiling water over low heat until lightly browned. ③ Stir fry the minced garlic over medium heat until the aroma is present. Stir fry with mushroom, bamboo shoots and carrot. Pour chicken stock, mix-well, boil over medium heat and simmer for 5 minutes. ④ Add salt and white pepper powder, mix well. Turn to low heat, pour potato starch slurry and mix well until thickened. Add the starch coated pork and simmer for 5 minutes over low heat. ------------------- Facebook : http://bit.ly/2kTjZ87 Instagram : http://bit.ly/dafengpork Cookbook : http://bit.ly/2Jgx830