• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Netherlands/Holland/Chees Making/Jongenhoeve/Bergambacht Part 13 скачать в хорошем качестве

Netherlands/Holland/Chees Making/Jongenhoeve/Bergambacht Part 13 10 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Netherlands/Holland/Chees Making/Jongenhoeve/Bergambacht Part 13
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Netherlands/Holland/Chees Making/Jongenhoeve/Bergambacht Part 13 в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Netherlands/Holland/Chees Making/Jongenhoeve/Bergambacht Part 13 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Netherlands/Holland/Chees Making/Jongenhoeve/Bergambacht Part 13 в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Netherlands/Holland/Chees Making/Jongenhoeve/Bergambacht Part 13

Welcome to my travelchannel.On my channel you can find almost 1000 films of more than 70 countries. See the playlist on my youtube channel.Enjoy!    / nurettinodunya   Making the Cheese: Choosing the milk: Begin with 6 gallons of whole full fat milk. This can either be pasteurized milk or raw milk. If using raw milk the milk must be of highest quality because The low acid of this cheese will not protect against late fermentation from unwanted bacteria during aging. In Holland a nitrate is added but not allowed here in the US. Acidifying and heating the milk: Heat the milk to 86F Add 1/2 tsp MM100 culture and ripen for 30 min. Coagulation with rennet: Add 10 ml single strength rennet. At 13 minutes the milk will begin to thicken but allow the curd to develop 40 min. from time of rennet addition or until a very firm curd develops. Cutting curds and releasing the whey: Check curd for firmness and then cut. Note: with full fat milk I make a precut of the curds cutting crosswise about 1 inch squares and allow the curds to firm for about 2-3 min. before I continue my final cutting to 1/2 - 3/8 inch pieces in 5 minutes. This will help avoid losing more fat as you cut the curds smaller. Now slowly and gently stir the curds for 15 min. Remove 1/3 of the whey, then add water at 130 F over 15 min. for a final temp of 98-102. (Higher temp for drier longer aging cheese). This is a very important step since it also removes some of the lactose or milk sugars which can be converted to acid by the lactic bacteria. 1/3 of whey removed adding hot water The final temp Continue stirring gently to keep from matting for 30 minutes or until final moisture is reached according to the desired aging requirements (longer stirring = drier curds = longer aging). Forming the Cheese: Mold filling is initially done under the whey to insure a tight curd mass with fewer mechanical holes. Prepare molds and draining cloth and place into a pan large enough to retain whey. Then pour free whey into the molds to warm them. Fill molds, allowing whey to rise 1-2” over top of curds. Add the follower plus 6 lbs of weight on top (approx 1 lb. of weight per lb. of final cheese yield) then allow this to consolidate the curds for 15 min. Filling the molds for pre-pressing Pressing the curds Ready for pre-press 3 quarts of water for each cheese yield the 6 lbs needed for the pre-press. After 15 minutes the curd is well consolidated and the forms can be removed from the whey and are ready for the final press. Press Details Remove mold with curds from the whey and place in press with 9 lbs of weight for 30 min. Remove from press turn the cheese rewrap and press at 16 lbs. for 30 min. Remove from press turn the cheese rewrap and press at 25 lbs. for 30 min. Remove from press turn the cheese rewrap and press at 25 lbs. for 6-8 hrs. (For drier long aging cheese this can be increased to 50 lbs and pressed overnight). Remove weight and cloth and allow the cheese to rest overnight in mold at 50F. I use a simple weight of a gallon of water to yield about 8+ lbs for the initial weight and a 25 block of granite for my final weight. This will yield enough pressure to consolidate the curds for the finished cheese Salting Next morning place the cheese in saturated brine for 18 - 24hrs (3-4 hrs per lb. of final yield). Remove from brine Wax or prepare natural rinds when cheese is dry to touch (3-7 days). Traditionally the Boerenkaas was a natural rind cheese. The barns were cleaned out in the spring when the cows went on pasture for the summer and the cheese was aged on shelves where the cows had been. The rinds were simply kept clean by brushing and turning on a regular basis. Aging For aging requirements targets are 56-64F ... 80-85% RH Some small internal holes may develop during aging. The higher the temperature during drying and aging, the greater chances for the eye development. The cheese will be ripe in 60 days to 6 months. For drier cheeses 12 months to 4+ years. Time Line for the Gouda process

Comments
  • Making Gouda Cheese (47) 3 года назад
    Making Gouda Cheese (47)
    Опубликовано: 3 года назад
  • Käserei Johannesbrunn | So wird der Bio-Käse aus Niederbayern produziert **DOKU** 2 года назад
    Käserei Johannesbrunn | So wird der Bio-Käse aus Niederbayern produziert **DOKU**
    Опубликовано: 2 года назад
  • Как делают пармезан (от фермы до стола) 8 месяцев назад
    Как делают пармезан (от фермы до стола)
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • How Dutch Gouda Cheese Is Made On A 150-Year-Old Family Farm | Big Business 1 год назад
    How Dutch Gouda Cheese Is Made On A 150-Year-Old Family Farm | Big Business
    Опубликовано: 1 год назад
  • How world-famous Gouda cheese is made in the Netherlands  | Food Secrets Ep. 14 4 года назад
    How world-famous Gouda cheese is made in the Netherlands | Food Secrets Ep. 14
    Опубликовано: 4 года назад
  • Чем ОПАСЕН МАХ? Разбор приложения специалистом по кибер безопасности 1 месяц назад
    Чем ОПАСЕН МАХ? Разбор приложения специалистом по кибер безопасности
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Правду скрывают, чтобы не вызвать панику. Открытие Петра Гаряева 2 недели назад
    Правду скрывают, чтобы не вызвать панику. Открытие Петра Гаряева
    Опубликовано: 2 недели назад
  • Ярмарка: изготовление ремесленного сыра на ферме LoveTree 13 лет назад
    Ярмарка: изготовление ремесленного сыра на ферме LoveTree
    Опубликовано: 13 лет назад
  • Сыр «Чанлан» — традиционное ручное изготовление сыра «Тома Оссолана» в Северной Италии — как сдел... 13 лет назад
    Сыр «Чанлан» — традиционное ручное изготовление сыра «Тома Оссолана» в Северной Италии — как сдел...
    Опубликовано: 13 лет назад
  • Quicke's Dairy - Cheddaring Process 11 лет назад
    Quicke's Dairy - Cheddaring Process
    Опубликовано: 11 лет назад
  • Покрытия для твердого сыра. Приготовление воска. 5 лет назад
    Покрытия для твердого сыра. Приготовление воска.
    Опубликовано: 5 лет назад
  • How To Make A Natural Rind Butterkäse [Excellent For Beginner Cheesemakers!] 2 года назад
    How To Make A Natural Rind Butterkäse [Excellent For Beginner Cheesemakers!]
    Опубликовано: 2 года назад
  • Making Mozzarella in Umbria, Italy 9 лет назад
    Making Mozzarella in Umbria, Italy
    Опубликовано: 9 лет назад
  • How One Of Italy's Rarest, Most Expensive Cheeses Is Made | Regional Eats 4 года назад
    How One Of Italy's Rarest, Most Expensive Cheeses Is Made | Regional Eats
    Опубликовано: 4 года назад
  • From cow to (Gouda) cheese 12 лет назад
    From cow to (Gouda) cheese
    Опубликовано: 12 лет назад
  • La Petite France - camembert and brie cheese making process 13 лет назад
    La Petite France - camembert and brie cheese making process
    Опубликовано: 13 лет назад
  • Niederlande Spezialitäten - Käse 14 лет назад
    Niederlande Spezialitäten - Käse
    Опубликовано: 14 лет назад
  • Как производится СЫР — современная сыроварня 1 год назад
    Как производится СЫР — современная сыроварня
    Опубликовано: 1 год назад
  • Artisan Cheese Making at September Farm Cheese 14 лет назад
    Artisan Cheese Making at September Farm Cheese
    Опубликовано: 14 лет назад
  • Как сделать покрытие для вызревания сыра в домашних условиях   Самое экологически чистое покрытие 7 лет назад
    Как сделать покрытие для вызревания сыра в домашних условиях Самое экологически чистое покрытие
    Опубликовано: 7 лет назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5