У нас вы можете посмотреть бесплатно Gujarati Carrot Pickle- Gajar Ka Achar или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Indian meals are often accompanied by a spicy and sour pickle on the side to perk up the tastebuds. I love this Carrot Pickle from Gujarat because, firstly, it is fast to make, and secondly, it's super delicious! I hope you enjoy this video :) Let's be friends on the interwebz :D Facebook Public Page: Vijaya Selvaraju Instagram/Twitter/Snapchat: @vijayaselvaraju INGREDIENTS 3 Large Carrots, cut into Batons 1 tsp, Sugar 1 tsp, Salt Juice of 1 Lemon 1/2 tsp, Turmeric 1/4 tsp, Asafoetida (Hing) 1/2 tsp, Chili Powder 3 Chilis, split lengthwise 1 tsp, crushed Black Mustard Seeds 2 tbsp Oil (Canola, Vegetable) Combine all ingredients in a bowl, and stir to mix. Eat right away, or store in a glass jar in the fridge for up to 2 weeks. Enjoy! :)