У нас вы можете посмотреть бесплатно 上海鮮肉月餅,酥皮正確的做法!Shanghai Style Meat-Stuffed Moon Cake! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Stuffing Recipe: Ground Pork - 150-160g Salt - 1/2 Tsp Dark Soy Sauce - 1 Tsp Sugar - 1/4 Tsp Cooking Wine - 1/4 Tsp White Pepper - Half of 1/8 Tsp Ginger (Optional) Water - 50cc The crust is made of two types of dough. The 1st dough is made with less fat, the ingredients are: Flour - 1 Cup Pork Fat or Butter - 30-35 Sugar - 1/2 Tbsp Water - 100cc Mix well, and let it rest for 30 minutes or more. The 2nd dough is made with a lot of fat, the ingredients are: Flour - 1/2 Cup Pork Fat or Butter - 60-70g Mix well and put it in the fridge so it's easier to work with. Before baking the moon cakes, brush on some egg wash otherwise it will turn out pasty white.