• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Roasting a New Coffee I Have Never Roasted Before and Know Nothing About - Natural Honduras скачать в хорошем качестве

Roasting a New Coffee I Have Never Roasted Before and Know Nothing About - Natural Honduras 2 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Roasting a New Coffee I Have Never Roasted Before and Know Nothing About - Natural Honduras
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Roasting a New Coffee I Have Never Roasted Before and Know Nothing About - Natural Honduras в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Roasting a New Coffee I Have Never Roasted Before and Know Nothing About - Natural Honduras или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Roasting a New Coffee I Have Never Roasted Before and Know Nothing About - Natural Honduras в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Roasting a New Coffee I Have Never Roasted Before and Know Nothing About - Natural Honduras

*NOTE: This video is relatively advanced, assuming previous knowledge of roasting language and concepts. If you're a coffee roaster, this video might be interesting or useful. If you are not a coffee roaster, well, I'm sorry if it's confusing or boring. A friend's roastery had an emergency so they asked if we could help out in a pinch. We said yes, so they dropped off the green coffee, gave us minimal info (origin country, processing method, and loose parameters of end temp and development time), and we went for it! This is how I approached at 96lb roast of a Natural Honduras coffee on the 70kg Loring machine. First, start with the usual between batch routine as always. I find that maintaining a consistent procedure (even - especially! - with new coffees) helps to keep my mind calm and focused. Next, I waited to see what the coffee would do in the roaster. This one had a quick turnaround, followed by a slow heat absorption, so I had to kick up the heat in the middle of the roast. Then I observed what the coffee wanted to do around first crack. This one wanted to take off, so I cut heat significantly to try and slow the roast down. I didn't intervene quickly enough for my goals, but I only had one go at it this time. I'm sure the coffee will be great (hot take: green coffee is the most important determinant of roasted coffee's flavor). Would you have done things differently? See things I didn't see? Learn something new? Comment below and let me know what you think.

Comments
  • День из жизни обжарщика кофе (RoasterKat в Black & White Coffee Roasters) 2 года назад
    День из жизни обжарщика кофе (RoasterKat в Black & White Coffee Roasters)
    Опубликовано: 2 года назад
  • Roasting great coffee - what really counts | with André Kirberg 2 года назад
    Roasting great coffee - what really counts | with André Kirberg
    Опубликовано: 2 года назад
  • Deciding Coffee Roasting Temperatures 2 года назад
    Deciding Coffee Roasting Temperatures
    Опубликовано: 2 года назад
  • Объяснение обжарки кофе 2 года назад
    Объяснение обжарки кофе
    Опубликовано: 2 года назад
  • Обжарка кофе: всё понятно! Одна партия, от начала до конца 3 года назад
    Обжарка кофе: всё понятно! Одна партия, от начала до конца
    Опубликовано: 3 года назад
  • Meet the new Typhoon 10 PRO coffee roaster 1 месяц назад
    Meet the new Typhoon 10 PRO coffee roaster
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • I Tried Roasting Coffee At Home For The First Time 3 года назад
    I Tried Roasting Coffee At Home For The First Time
    Опубликовано: 3 года назад
  • Coffee with April Episode 49: Roasting Consistency 6 лет назад
    Coffee with April Episode 49: Roasting Consistency
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Roasting On Our Loring S-15 Coffee Roaster 4 года назад
    Roasting On Our Loring S-15 Coffee Roaster
    Опубликовано: 4 года назад
  • Как ПРАВИЛЬНО точить ножи. Северная Осетия. 8 месяцев назад
    Как ПРАВИЛЬНО точить ножи. Северная Осетия.
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • Creating And Following A Coffee Roasting Profile 1 год назад
    Creating And Following A Coffee Roasting Profile
    Опубликовано: 1 год назад
  • Roasting Light Coffee On The Gene Cafe 2 года назад
    Roasting Light Coffee On The Gene Cafe
    Опубликовано: 2 года назад
  • Inside the Roastery at George Howell (Behind the Scenes Roastery Tour) 3 месяца назад
    Inside the Roastery at George Howell (Behind the Scenes Roastery Tour)
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • Как рассчитать размер партии на основе БТЕ (Скотт Рао из Prodigal Coffee) 2 года назад
    Как рассчитать размер партии на основе БТЕ (Скотт Рао из Prodigal Coffee)
    Опубликовано: 2 года назад
  • 6 Coffee Roasting Machines You Should Know | World of Coffee 2023 2 года назад
    6 Coffee Roasting Machines You Should Know | World of Coffee 2023
    Опубликовано: 2 года назад
  • Разница между светлой и темной обжаркой 1 год назад
    Разница между светлой и темной обжаркой
    Опубликовано: 1 год назад
  • Узнайте все, что вам нужно знать об обжарке кофе 2 года назад
    Узнайте все, что вам нужно знать об обжарке кофе
    Опубликовано: 2 года назад
  • Devil in the Details: The Small Stuff of Coffee Roasting | Rob Hoos 1 год назад
    Devil in the Details: The Small Stuff of Coffee Roasting | Rob Hoos
    Опубликовано: 1 год назад
  • First Time Roasting A Brazil Natural 2 года назад
    First Time Roasting A Brazil Natural
    Опубликовано: 2 года назад
  • Внутри обжарочного цеха Huckleberry Coffee Roasters 1 месяц назад
    Внутри обжарочного цеха Huckleberry Coffee Roasters
    Опубликовано: 1 месяц назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5