У нас вы можете посмотреть бесплатно Peanut & Almond baklava | Rivisited или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
For the filling: 150 g peanut flour 150 g almond flour For brushing: 100 g seed oil 10-13 filo pastry Syrup: 1 tablespoon of cinnamon 400 g water 200 g honey Procedure: 1.Mix the peanut and almond very well 2.Brush with oil the filo pastry, add the flour generously and level 3.Roll up, repeat the process and join the other roll *You can join 2-3 rolls together 4.Brush with oil the cake pan and lay the rolls 5.Cut the rolls 2-5 cm long and brush with oil 6.Cook in static oven about 170 for 30 minutes *The remains cook on air fryer or put on freezer 7.Combine in a saucepan the cinnamon, water and honey. Let it boil 8.Dissolve the honey well and turn off the stove 9.While the cake is still hot, distribute the syrup and rest one night Music: Honeysuckle