У нас вы можете посмотреть бесплатно ŞƏKƏRBURANIN HAZIRLANMASI.SEKERBURA AZERBAIJAN CUISINE.ШЕКЕРБУРА.АЗЕРБАЙДЖАНСКАЯ НАЦИОНАЛЬНАЯ КУХНЯ или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Sekerburalarim İNQREDİYENTLER 1-kq un 300-qr kere yAĞI 2-yumurtanin sarisi 1-xama(200 qr-liq) süd-apardiği qeder Ç/q nın ucunda azca maya Sarıkök(yumurtanın sarısı tünddürse ehtiyac yoxdur) İçlik: Kiloya kilo lepe ve pesok,yarım ç/q hil Xemirin hazırlanması:unu eleyirik yumurta sarıları ,ilıq yağ,xama ,maya ve südü qatıb berk xemir yoğururuq.30-35deq qoyuruq dincelmeye.Sonra xırda kündeler edib içlik qoyub qırağını bükürük.5-6 deq sonra naxışlamağa başlayırıq,naxışladıqdan sonra podnosa düzüb naxışlar quruyana qeder gözleyirik. AZERBAYCAN MILLI YEMEKLERI (BİŞİNTİLERİ). https://www.youtube.com/playlist?list... NOVRUZ TEAMLARI . • novruz teamlari ŞİRNİYYATLARIM. • Şirniyyatlar XEMİR İŞLERİM • Xemir islerim TORTLARIM. • tortlarim ETLİ VE QİYMELİ YEMEKLERİM. • Etli ve qiymeli yemekleri PRATİK ÜSULLAR • Pratik usullar TORT KREMLERİM • Tort kremleri SOBA YEMEKLERİM • Soba yemeklerim SULU YEMEKLER VE ŞORBALAR • Sulu yemekler ve sorbalar. PLOVLARIM • Plovlar