У нас вы можете посмотреть бесплатно Shrimp ball soup with yuzu served in kaiseki restaurants. или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Hello everyone! I'm Ryusei. Today I introduced about "Wanmono". "Wanmono" is composed of 4 parts. 1,Suiji It's dashi which is seasoned with salt and light soy sauce and suit is the most important part of japanese cuisine. 2,Wandane Today I made shrimps balls which are very popular "Wandane" and we can make "Wandane" with fish, meat and vegetable as well. 3,Wandane This time I used spinach. And we usually use a seasonal vegetables, seaweed and so on. 4,Suikuchi Today I use Yuzu. Yuzu is the most popular "Suikuchi" and we often use citrus or ginger. "Suikuchi" adds the fragrance and the flavor to "Wanmono". Wanmono is a concentration of japanese cuisine. I hope this video will be interesting and enjoyable for you. Recipe Shrimp 200 grams Yam 10 grams Egg white 1 (About 20 grams) Mirin 5 grams Soy sauce 5 grams Potato strach 5 grams 00:00 opening 01:07 make shrimp balls(Wandane) 07:29 make Wanduma 08:13 make Suikuchi 09:27 make Suiji 10:07 finish 11:38 ending #japan #japanesefood #japaneseculture #cooking #homemadefood #japanesetraditional #shrimp #shrimprecipes #yuzu #katsuramuki # # #japanlife #japon #japonais #kaiseki