У нас вы можете посмотреть бесплатно Summer Dessert! Mango Coconut Mousse Verrine : 芒果椰子慕斯杯 入夏甜點 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#ASMR #EngSub #Mango #Coconut Follow me on Instagram / on.cooking.with.amy Verrine is one of my favorite dessert style when serving a large crowd. It cuts down on the hassle of slicing and serving, plus they are easy to store in the fridge! The contrast between rich coconut panna cotta with light and airy mango mousse creates fun texture variation, and the tilted technique achieves stronger visual presentation. The final decoration can be simple, edible flower adds a sense of delicateness to the verrine. A simple summer dessert on the go! 這週溫度開始直線上升,讓人感覺到夏天的來臨。芒果椰子口味的杯飾甜點簡直就是 summer in a cup! 杯飾是非常方便的甜點製作方式,能夠快速和大量的製作,適合派對,或是人多的聚會,讓主人省下不少切蛋糕和分蛋糕的力氣。混合了綿密的椰子奶酪,以及輕盈的芒果慕斯,兩種不同的口感以及漸層顏色,讓點心看起來更加美味。鵝黃的芒果慕斯搭配紫色夏菫,對比色在視覺上有畫龍點睛的效果。清爽美味又簡單的夏季點心。 ——————————————————————————————————— 🔸 Ingredients (grams) Yield: 6-8 cups 《Coconut Panna cotta》 5 gelatin 30 water (gelatin) 100 heavy cream 150 milk *50 coconut cream powder 50 sugar if you can find coconut cream, you can skip the powder and replace 100g heavy cream with coconut cream 《Mango Mousse》 5 gelatin 25 water (for gelatin) 150 fresh mango puree 5 lemon juice 220 heavy cream 50 powder sugar +++++++++++++++++ 🔸 食材 (公克) 份量:6-8 杯 《椰子奶酪》 5 吉利丁 30 水 100 鮮奶油 150 牛奶 *50 椰漿粉 50 糖 *如果買的到椰奶,可以不用加入椰漿粉,直接用100g椰奶取代原本的 100g鮮奶油 《芒果慕斯》 5 吉利丁 25 水 150 芒果 5 檸檬汁 220 鮮奶油 50 糖粉 +++++++++++++++++ 🔸 Ingrédients (grammes) Portions: 6-8 verrines 《Panna Cotta de Coco》 5 gélatine 30 l'eau (pour gélatine) 100 crème entière 150 lait 50 poudre de lait de coco 50 sucre 《Mousse de Mangue》 5 gélatine 25 l'eau (pour gélatine) 150 mangue 5 jus citron 220 crème entière 50 sucre glace