У нас вы можете посмотреть бесплатно Yemeni Rawani cake recipe | Yemeni Traditional Ramadan Desserts или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Yemeni Rawani (رواني يمني) Ingredients: 5 eggs 5 table spoons of flour 1 tea spoon of vanilla 1 teaspoon of baking powder Syrup: 1 cup of sugar 2 cup of water Few drops of lemon juice Preparation: Prepare the syrup before the cake by adding all ingredients and leaving on the hob for about 15 minutes. Leave it to cool before you add it to the cake. Whisk the 5 eggs with the vanilla until they are creamy Add the baking powder and flour and mix Butter a tray and cook the cake in a hot oven at 180 degrees for 12-15 minutes Add the cold syrup