У нас вы можете посмотреть бесплатно [老少平安] 魚肉蒸豆腐 Harmony Steamed Fish Paste with Tofu **字幕 CC Eng. Sub** или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
🟢 材料: 鯪魚肉 200 克 嫩豆腐 400 克 芫荽 1 棵 薑 1 小塊 生粉 1 湯匙 蒸魚豉油 適量 鹽、胡椒粉 少許 雞粉(可選)少許 🟢 做法: 1️⃣ 豆腐放入少許鹽浸泡 5 分鐘去除豆腥味,吸乾水,放入大碗中搓爛,把魚肉放入搓爛的豆腐中,加入切碎的芫荽和薑、少許鹽、胡椒粉、雞粉、1 湯匙生粉,朝同一方向拌勻。 2️⃣ 將混合好的魚豆腐鋪平於碟中,用匙羹抹平表面。水滾下鍋,大火蒸 12 分鐘。蒸好後灑上芫荽或蔥花,淋上熱油,少許蒸魚豉油即可。 🟢 Ingredients: Dace fish paste – 200g Soft tofu – 400g Coriander – 1 sprig Ginger – 1 small piece Cornstarch – 1 tablespoon Seafood soy sauce – to taste Salt & white pepper – a pinch Chicken bouillon powder (optional) – a pinch 🟢 Cooking Directions: 1️⃣ Soak the tofu in lightly salted water for 5 minutes to remove the beany smell. Pat dry, place it in a large bowl, and mash until smooth. Add the fish paste, chopped coriander and ginger, a pinch of salt, white pepper, chicken bouillon powder (optional), and 1 tablespoon of cornstarch. Mix everything in one direction until well combined. 2️⃣ Spread the fish tofu mixture evenly onto a plate and smooth the surface with a spoon. Once the water is boiling, place the plate into the steamer. Steam over high heat for 12 minutes. Garnish with coriander or chopped spring onion, then drizzle with hot oil and a little seafood soy sauce before serving. Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?.... Twitter: / o_e_cook Instagram: / o_e_cook 作品分享: / 1885999698348679 ✳ / @oeliving 👈請訂閱本台第二頻道 《好易生活頻道 oe living》 ✳ 🍋請開啓字幕:屏幕右下角⏩設定⏩CC字幕 Turn on captions in the bottom right corner of the screen: ⏩Settings⏩CC Captions🥝