У нас вы можете посмотреть бесплатно [ENG SUB] Making Miso With Butterbur Sprouts | Grilled Seabream | Spring Japanese Cuisine или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Make your home cooking taste like a pro! Learn how to make a delicious dish from professional chefs. If you like this video, please hit the "Like" button and subscribe to our channel. This time, Mr. Takeshita, owner of Takehisa in Kyoto showed us how to make butterbur sprouts miso and grilled seabream served with it. Ingredients 400g brown miso 200g white miso 4 egg yolks (medium-sized) 160g butterbur sprouts miso 260g sugar 120ml mirin 180ml aske a little yuzu juice -------------------------------------------------------------------------------------------------- Takehisa https://tabelog.com/kyoto/A2601/A2602... Gourmet Studio FOOVER (Japanese only) https://foover.jp/ CUISINE KINDOM (Japanese only) https://cuisine-kingdom.com/ Instagram / gourmetstudio.foover Contact us below for any business inquiries! [email protected] -------------------------------------------------------------------------------------------------- Our cooking channel introduces friendly recipes and 'HOW TO COOK' tutorials directly shown by professional chefs in Japan - presented by Gourmet Studio FOOVER and CUISINE KINGDOM. #JapaneseButterbur #Fukinoto #WildVegetables