У нас вы можете посмотреть бесплатно Episode 1210: Crispy Carnitas, Rick Bayless "Mexico: One Plate at a Time" или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
In the canon of Mexican tacos, the carnitas tacos claims its rightful, indulgent place at the top. Those golden, crispy pieces of pork nestled in a warm corn tortilla — coupled with a bracing squeeze of lime and spoonful of creamy guacamole — are pure perfection. Rick takes us to Los Panchos, a Mexico City institution famous for carnitas, and to the vibrant Medellin Market to watch a popular carnitas vendor in action. In Chicago, Rick makes three versions – two achievable takes on the classic, plus a duck carnitas to dazzle your next dinner party. *Episode Recipes* Slow Cooker Pork Carnitas: https://www.rickbayless.com/recipe/sl... Slow-Roasted Park Carnitas: https://www.rickbayless.com/recipe/sl... Duck Carnitas: https://www.rickbayless.com/recipe/du... Mango-Avocado Salsa: https://www.rickbayless.com/recipe/ma... Pico de Gallo: https://www.rickbayless.com/recipe/pi... Official Mexico: One Plate at a Time cookbook: https://rickbayless.shop/products/mex...