• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

The chef teaches you: "Venison" is homely and delicious. The preparation method is simple and easy скачать в хорошем качестве

The chef teaches you: "Venison" is homely and delicious. The preparation method is simple and easy 4 years ago

美食厨房席艾猛

美食教程

配料

Gourmet kitchen seat Ai Meng

席艾猛

Xi Aimeng

Food course

鹿肉

鹿肉的做法

野味

肉类

The practice of venison

venison

game

meat

肉類

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
The chef teaches you:
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: The chef teaches you: "Venison" is homely and delicious. The preparation method is simple and easy в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно The chef teaches you: "Venison" is homely and delicious. The preparation method is simple and easy или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон The chef teaches you: "Venison" is homely and delicious. The preparation method is simple and easy в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



The chef teaches you: "Venison" is homely and delicious. The preparation method is simple and easy

#GourmetKitchenSeatsAiMeng#ThePracticeOfVenison#FoodTutorial Venison is a high-level game, with tender meat, delicious taste, more lean meat and less connective tissue, and can be used to cook a variety of dishes. Venison is rich in protein, fat, inorganic salts, sugar and a certain amount of vitamins, and is easy to digest and absorb by the human body. Today, I'm calling you a homemade venison recipe. The kitchen is the last bastion of happiness, every day a delicious meal, life will not be empty~ The pursuit of the way of food starts from smoothing every road A little more comfort, more comfort, and taste the taste of experience! If you like me, just subscribe and support it! Welcome to comment and interact in the message area! ▶[   / @tangshanxishifulucaiguan  ]

Comments
  • 鹿肉烧法,老猎户教的!什么东西加成了鹿肉的鲜甜味? 2 years ago
    鹿肉烧法,老猎户教的!什么东西加成了鹿肉的鲜甜味?
    Опубликовано: 2 years ago
    12890
  • 厨师长教你 7 years ago
    厨师长教你"酸菜鱼"的做法,史上最完美的做法和讲解,先收藏起来
    Опубликовано: 7 years ago
    9508304
  • Chef Wang teaches u: 4 years ago
    Chef Wang teaches u: "Cumin Lamb Stir Fry", classic northern Chinese dish, tasty and full of flavour
    Опубликовано: 4 years ago
    874396
  • The head chef of a hotel shared the whole process of making ”Squirrel Fish”. It's easy to operate a 1 month ago
    The head chef of a hotel shared the whole process of making ”Squirrel Fish”. It's easy to operate a
    Опубликовано: 1 month ago
    173
  • Chef Wang teaches you: 5 years ago
    Chef Wang teaches you: "Zigong Stir-fried Rabbit with young ginger", a traditional Sichuan cuisine.
    Опубликовано: 5 years ago
    441717
  • 【The best way to cook venison steak】Professional technique to make the best of any ingredient 3 years ago
    【The best way to cook venison steak】Professional technique to make the best of any ingredient
    Опубликовано: 3 years ago
    328005
  • Chef Wang teaches you: 5 years ago
    Chef Wang teaches you: "Sichuan Beef Noodles", it's spicy and satisfying. The taste is so good!
    Опубликовано: 5 years ago
    2708672
  • 中國人為何不吃鹿肉? 被古人視為珍饈的美味,如今卻無人問津 1 year ago
    中國人為何不吃鹿肉? 被古人視為珍饈的美味,如今卻無人問津
    Опубликовано: 1 year ago
    13800
  • State Banquet Master Chef-Cumin Lamb. Colorful, Aromatic, Tasty and Easy to Make! 5 years ago
    State Banquet Master Chef-Cumin Lamb. Colorful, Aromatic, Tasty and Easy to Make!
    Опубликовано: 5 years ago
    996770
  • Chef Wang teaches you: authentic Chinese 5 years ago
    Chef Wang teaches you: authentic Chinese "Fried Rice with Soy sauce", less is more, so delicious!
    Опубликовано: 5 years ago
    9206459

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5