У нас вы можете посмотреть бесплатно Smoked Wagyu Beef Tallow Tri-Tip on Charcoal Grill или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Kosher salt and black pepper your trimmed up tri-tip and let it hang out while getting your grill up to temp. Slow smoke this tri tip at 225-275 until you get a great bark or at around 165-170 degrees F internal temp. Then get you butcher paper laid out and smother with wagyu beef tallow where you will be placing your tri-tip. Wrap nice and tight and back on the smoker it goes and you can bump the temp to about 300-325F to speed things up. When you get close to 203F pull it and vent the butcher paper for a few minutes and then wrap back tight and place in a cooler for an hour or 2. Pull out of cooler and slice against the grain and tri-tip has 2 different directions the grain goes. Super Delicious! --------------------------------------------- ►EVERYTHING I USE & RECOMMEND: http://amzn.to/2Bhr7P0 --------------------------------------------- ►Slow N Sear: https://snsgrills.com/?afmc=3q ►KOSMOS Q: https://kosmosq.com/ ►Thermoworks: https://classic.avantlink.com/click.p... ►ZGrills: https://www.zgrills.com/?aff=484 (Code: HellYeah for 5% OFF) ►INKBIRD 3-in-1 Instant Read Thermometer: https://amzn.to/3GxSKGS ►ChefsTemp: https://www.chefstemp.com/shop/ (Code: Kimball's BBQ ($8 OFF) ►Uncle Steves Shake: https://www.unclestevesshake.com ►Grill Grates: https://shareasale.com/r.cfm?b=211885... ►Vevor: https://www.shareasale.com/r.cfm?b=15... *********************************** CONTACT Rob Kimball: Email: [email protected] ***********************************