У нас вы можете посмотреть бесплатно Is High Temp Cheese Necessary? | Jalapeno Cheddar Sausage | Gourmet Woodsman или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
In this video I make jalapeno cheddar sausages with different cheese options to answer the question, is it really necessary to use high temperature cheese in your sausage? Jalapeno Cheddar Sausage: 50% fatty pork (pork butt) 50% fatty beef (brisket, chuck, short rib, etc.) 1.6% salt 0.25% cure #1 0.3% black pepper 0.5% garlic powder 0.2% onion powder 0.4% paprika 0.4% ground mustard 3% nonfat dry milk 7% beef broth (or water) 10% jalapeno pepper 12% cheddar cheese 30-32mm hog casings Royalty Free Music from Tunetank.com Track: Play the Ape by 99Instrumentals https://tunetank.com/track/3877-play-...