У нас вы можете посмотреть бесплатно Capocollo 2 Ways | Calabrian & Fall Flavor | Gouret Woodsman или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Capocollo, Gabagool, Copa, whatever you want to call this charcuterie, everyone who has had it seems to love it! In this video I'll show you how I made a traditional Calabrian version as well as a more unique version using flavors common around the fall and winter holiday season. Enjoy! Brining time calculator: https://genuineideas.com/ArticlesInde... Calabrian Capocollo: Pork neck 2.75% salt 0.25% cure #2 1.5% sugar 0.25% black pepper 0.2% cayenne pepper 0.2% red pepper flakes 0.3% sweet calabrian pepper 0.4% hot calabrian pepper 0.4% garlic powder Fall Flavor Capocollo: Pork neck 2.25% salt 0.25% cure #2 0.45% white pepper 0.25% ground cloves 0.15% cinnamon 0.1% nutmeg 0.1% ground cardamom 1% sugar