У нас вы можете посмотреть бесплатно Japan's BEST Katsudon | Crispy Pork Sauce Katsudon или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Hey guys! Thank you for always watching my videos! You may remember last time I showed you how to make a healthier version of Tonkatsu - I got a lot of comments asking to see the fried version so I thought I would show you how to fry Tonkatsu for Katsudon! But this isn’t normal Katsudon! This is Sauce Katsudon - a rice bowl topped with fried pork cutlet in a sweet and savory sauce! Some of you may know a version that is made with eggs - but I thought I’d show you a slightly different version today! 00:00 Intro 00:55 The Different Katsudon 01:16 Preparing Pork 01:55 Thinly Cut Cabbage 02:45 Preparing Onion 03:18 Breading Our Katsu 04:45 Let's Fry 07:04 Making Our Sauce 08:17 Let's Eat! Ingredients: For Katsudon (and fried onions) 2x 2cm thick pork loin ¼ head of cabbage ½ onion 4 tbsp flour 2 eggs panko bread crumbs (around 5 tbsp but as much as you need!) For the Sauce: 100ml worcestershire Sauce 1tbsp ketchup 1 tsp sugar 2 tbsp mirin (sweet cooking sake)