У нас вы можете посмотреть бесплатно Why i didn't know about this before - Crispy and crunchy Samosa или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Crunchy and crispy samosa recipe. The filings can be made from vegetables, chicken or fish. its supper delicious and it stays crispy even by the next day. Enjoy watching and thanks for your support. Subscribe to my YouTube Channel Here: ⬇ ⬇ ⬇ / @mydastarkhwan ================================== INGREDIENTS: 2 chopped potaos 1 chopped onion 1 cloves of garlic 1 tsp ginger 500g mince meat 1/2 chopped capsicum 1tsp Turmeric 1 tsp Pepper 1 tsp Chilli 1 tbsp Coriander 1 tbsp Tomato paste Salt Water fresh lemon juice fresh parsley Filo pastry Bake at 180'C for 30 minutes. ================================== If you have any questions, please leave a comment below and i will try my best to help you. Please subscribe to my YouTube Channel to see more delicious recipes / @mydastarkhwan STAY CONNECTED Facebook 1: / mydastarkhwan.au Facebook 2: / dastarkhwan.syd Instagram: / mydastarkhwan.au Thank you for visiting, lots of love “MY DASTARKHWAN” ♥️♥️♥️