У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make the best pork chow mein Chinese style 肉丝炒面 ENG SUB или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Pork Chow Mein 猪肉炒面 Ingredients: 650 g Thick egg noodles 粗蛋面( this is the weight after boiling and dried it). 8-10 dried mushrooms 8-10只香菇 350 g Bok choy. 350克小白菜 1 carrot 一条小的红罗卜 1/2 onions。 半个阳葱 Some green onions 几条葱 2 cloves garlic 两片蒜片 300 g pork。 300克猪肉 Marinating the pork: 腌猪肉 3/4 tbsp light soya sauce 3/4汤勺生抽 1/2 tbsp cooking wine。 1/2厨用酒 1/2 tbsp corn starch。 1/2生粉 1/2 tbsp vegetable oil。 1/2 汤匙莱油 Little bit of black pepper 小许胡椒粉 Sauce: 浆汁 2 tbsp light soya sauce。 2 汤匙生抽 2 tbsp dark soya sauce 2汤匙老抽 1 tbsp oyster sauce 1 汤匙蠔油 1/2 tsp salt 1/2茶匙盐 1 tsp sugar 1/2茶匙糖 1 tsp chicken power 1茶匙鸡精 Seasoning while stirfry vegetables:炒菜时放入调料 1/4 tsp salt 1/4茶匙盐 1/2 tsp sugar 1/2茶匙糖 1 tbsp light soya sauce。 1汤匙生抽 1/2 tbsp sesame oil。 1/2 汤匙香油