У нас вы можете посмотреть бесплатно Fresh and Flavorful: How to Make Fish Balls at Home! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Making smooth, tender, and yummy traditional Chinese fish balls at home is quite different, but it is really worth the effort. When I think of making curry fish balls or fish ball soup, the first thing that comes to mind is purchasing store-bought fish balls. The idea of making those fresh balls at home never occurred to me until I got fresh mackerel shipped this winter. Food is a good record of life, and I know it is the best time to start the journey. Printable recipe: https://www.chinasichuanfood.com/how-... ——Ingredients—— Pure fish meat 1000g, I use frozen mackerel this time around 350g or 400g iced water, divided (200ml for smashing and 200ml for blending) 2 tbsp. cooking wine 4 tbsp. sugar 3 tsp. salt 4 middle size egg whites 4 tbsp. cornstarch (optional) #FishBalls #Homemade #SeafoodRecipes #CookingAtHome #AsianCuisine #DeliciousRecipes #FoodLovers #CulinarySkills #EasyCooking #HealthyEating #chinasichuanfood -music-- www.bensound.com