У нас вы можете посмотреть бесплатно Your Best Vegetable Stock Comes From Scraps или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Did you know that about 39% of food waste comes straight from home kitchens? A great way to use up old scraps and leftover veggies is by making a stock! This vegan vegetable stock is a light and flavorful broth that can serve as a base to simple umami dishes like miso soup, or can be turned into a rich, deep braising sauce for vegetables like Bok Choy. 00:00 - Intro 01:19 - Ingredients 03:15 - Roasting Your Vegetables 05:13 - Steeping the Konbu and Preparing Your Spices 09:55 - Adding The Roasted Vegetables and Aromatics to Your Stock 11:50 - Quick Vegan Miso Soup! 14:06 - Braised Bok Choy 19:05 - Outro Ingredients: Onions Shallots Corn Ginger Garlic Chive Blossoms Konbu (Optional) Dried Shitake/Porcini Mushrooms Toasted Barley Pearl Barley Bay Leaf Star Anise Smoked Black Cardamom Licorice Root Jujubees Fennel Cumin White Pepper Mushroom Seasoning Dishes You Can Cook Using The Veggie Stock: Miso Soup: Miso Paste Tofu Wakame (Optional) Braised Bok Choy: Bok Choy Corn Starch Oyster Sauce Light Soy Sauce White Pepper