У нас вы можете посмотреть бесплатно What does it mean to cook meat for a long time? или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
A quick recipe for beef cheeks, to illustrate the concept of a braise/stew, the creation of a sauce from the meat juices, and a little garnish of fingerling potatoes. I'll list the ingredients here; the recipe is described in the video ;) Shopping List: Beef Cheek (250g of raw meat for one serving) Fingerling Potato (120g of potato for one serving) One Shallot Two Cloves of Garlic One Yellow Onion Water A Bunch of Fresh Chives Butter Single Cream (30% Fat) Salt and Pepper Love (but you can't buy it at the supermarket) Let your heart speak for the quantities; you are the boss of your own kitchen, never forget that! Kisses! Editing: Arthur Grindel