У нас вы можете посмотреть бесплатно The best cinnamon rolls you will ever eat, fluffy and easy to make или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Soft cinnamon rolls with walnut fillings are super soft, fluffy and delicious. It is extremely easy to make. 🍞INGREDIENTS (This recipe is to make 9 cinnamon rolls ) ☘️Dough Bakers flour 270g Instant yeast 4g Caster sugar 35g Salt 3g Milk 125±g Egg 45g Cream cheese 60g ☘️Walnut filling Raw/Roasted Walnut 65g Ground cinnamon 5g Brown sugar 30g Unsalted butter (Softened) 30g ☘️ ** Preheat oven to 175C/350F ** Bake at 175C/350F for 22 minutes or until the surface becomes golden brown ☘️ Please adjust the baking temperature and baking time according to the oven and the pan you use. ❤️ If you like this video, please LIKE 👍 and SHARE. Please SUBSCRIBE my channel and tap the bell if you don't want missing out the new uploads. Thank you for your subscription. If you have your work share with us, please UPLOAD your work on my Facebook as below. ❤️ ------------------------------------------------------------------------------------- Lisa's Kitchen Facebook : / lisaskitchenette ------------------------------------------------------------------------------------ 這款非常適合早餐的紅糖核桃肉桂捲麺包,制作超級簡單,因為加入了核桃,烤出來的麺包特別得香軟。 #cinnamonrolls #cinnamonbun #肉桂捲 #核桃麺包 🍞原料 (此配方可制作9個紅糖核桃肉桂捲) ☘️ 麺團 高筋麺粉 270克 速發酵母 4克 細砂糖 35克 鹽 3克 牛奶 125±克 雞蛋液45克 奶油奶酪 60克 ☘️核桃餡 生/熟核桃仁65克 肉桂粉 5克 紅糖 30克 軟化無鹽黃油30克 ☘️**預熱烤箱風爐模式175C/350F ** 175C/350F烤制22分鐘或表面金黃 ☘️請根據您用的模具和自己烤箱來適當調整溫度和時間。