У нас вы можете посмотреть бесплатно Salmon Fish Cakes with Mustard Mayo | Easy Homemade Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Salmon Fish Cake with Mustard Mayo by Chef Vineet Bhatia Ingredients Salmon fish cakes 180g salmon, boneless, scaled and pin boned 50g boiled potatoes, coarsely crushed 1 small red chilli, chopped 1 clove garlic, chopped ½ inch stem ginger, chopped 1 small spring onion, chopped 2 tablespoon parsley, chopped Salt 1 tablespoon lemon juice Oil to pan fry Flour to dust Mustard mayo 6 tablespoon mayo 2 tablespoon English mustard Mix together and spoon into a dip bowl To garnish Lemon wedge Parsley sprig In a pan heat the oil and pan grill the salmon fillets, cool, remove the skin and lightly flake the salmon (keep it chunky). In the same pan add the garlic, ginger and red chilli, saute for a minute and add the crushed potatoes and salt. Mix well, remove from the heat and transfer to a bowl. Add chopped parsley, spring onion and flaked salmon. Gently fold the mixture together but don’t make into a mash, add lemon juice and seasoning if required. Shape the mixture into 1.5 dia cakes and refrigerate for 20 minutes to harden. Dust the fish cakes in seasoned flour and pan-fry in a little oil until each side is crisp and golden. Serve with mustard mayo, lemon wedge and parsley sprig. #cheftraveller #chefvineet #vineetbhatia Website: http://vineetbhatia.com Facebook: / thevineetbhatia Instagram: / chefvineet Twitter: / thevineetbhatia