• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Smoked Brisket Pastrami | Homemade Pastrami Recipe скачать в хорошем качестве

Smoked Brisket Pastrami | Homemade Pastrami Recipe 6 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Smoked Brisket Pastrami | Homemade Pastrami Recipe
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Smoked Brisket Pastrami | Homemade Pastrami Recipe в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Smoked Brisket Pastrami | Homemade Pastrami Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Smoked Brisket Pastrami | Homemade Pastrami Recipe в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Smoked Brisket Pastrami | Homemade Pastrami Recipe

Homemade Brisket Pastrami Recipe on the Smoker #brisketpastrami #pastrami #howtobbqright Smoked Brisket Pastrami Pastrami was first made as a way to preserve meat. A brine is used to first cure the brisket; then it’s smoked, and typically steamed until tender. In the past, I’ve used a short cut to create pastrami by starting with store bought, corned beef brisket; but I wanted to see if I could brine my own and turn it into mouth-watering Pastrami. The basics of a pastrami brine include salt, sugar, and spices; but the most important part is the pink curing salt. It needs to be used in an exact ratio. 1 tsp per 5lbs of raw meat is required along with 1 gallon of water. For the brisket, I trimmed most of the fat and sinew off to expose the meat. This allows the brine to penetrate and cure it from top to bottom. It weighed 10lbs after trimming (so I needed 2 teaspoons of pink salt). To make the brine get a large stock pot going over medium heat. Add 1/2 gallon of water to the pot along with the salt, sugar, and pink salt. Bring it to a simmer to dissolve everything and add the pickling spices and crushed garlic. Allow it to simmer for a few minutes just to make sure everything is dissolved and then remove it from the heat. Add the remaining water and allow it to cool. Place the brisket in a container large enough to hold it and the brine. I used a XL Ziplock bag (get it here: https://amzn.to/2CquDJ5). Pour the brine over the brisket. Set the whole container in the refrigerator for 5 nights. On the 6th day remove the brisket from the brine solution and pat any excess seasoning off surface. Place the brisket on a cooling rack inside a full size pan to dry. The next morning take the brisket out of the refrigerator and let it come to room temp. Season the outside with Pastrami Seasoning (recipe below). Fire up your smoker and bring the temp to 275 degrees. Place the brisket on the pit and add pecan wood to the fire for smoke (use your favorite wood if you prefer). Smoke the brisket for 4-5 hours or until the internal temperature reaches 160-165 degrees. At this point traditional Pastrami is steamed until it’s tender (that’s deli style Pastrami); I’m going for more BBQ style Pastrami. Wrap it in pink Butcher Paper (get it here: https://amzn.to/2HM5ufa) and place back on the pit. Insert a meat probe into the thickest part of the flat and cook until the internal temperature reaches 204 degrees. For a meat probe, we are using a Thermoworks DOT (check them out here: https://alnk.to/gVNcOck ) At this point it needs a couple hours to rest and you’re ready to eat. Homemade Pastrami is absolutely fantastic. It’s tender, juicy, and has all the flavors of the spices used in the brine and seasoning. Smoked Brisket Pastrami Recipe 1 whole brisket - 10lbs For the Brine: 1 gallon water 1 cup Kosher Salt 1/2 cup Sugar 1/4 cup Pickling Spice 5-6 cloves of Garlic smashed 2 teaspoons of Pink Curing Salt #1 Pastrami Seasoning: 1/2 cup Corse Ground Black Pepper 1/4 cup Raw Sugar 2 Tablespoons Granulated Garlic 2 Tablespoons Ground Coriander 1 Tablespoon Ground Mustard 1 Tablespoon Granulated Onion Directions: 1. Combine 1/2 gallon of water, Kosher Salt, Sugar, and pink salt in a large stock pot over medium heat. Bring the mixture to a slight boil and add the pickling spice and garlic. Pour in the remaining 1/2 gallon of water and allow to cool. 2. Trim excess fat from the whole brisket and place in a XL Ziplock Bag. Pour the brine mixture over the brisket and squeeze all of the air out of the bag. Secure the top of the bag with a zip tie. Make sure the brisket is completely submerged. 3. Place the bag in a large plastic container and refrigerate for 5 nights. On the 6th day remove it and pat off any excess seasoning. Place the brisket on a raised rack in a large pan and allow it to air dry in fridge. 4. Prepare smoker for indirect cooking at 275 degrees with pecan wood. 5. Combine the seasonings in a jar. Season all sides of the brisket with the seasoning mixture. 6. Place the brisket on the pit and smoke for 4-5 hours until the internal temp hits 165 degrees. 7. Wrap the brisket in butcher paper and place it back on the pit. Insert a meat probe into the center of the flat to monitor internal temperature. 8. Continue to cook until it reaches 202-204 degrees or when a meat probe slides into the brisket with no resistance. 9. Rest it in a dry cooler lined with old towels for 1.5 - 2 hours before slicing. Connect With Malcom Reed: http://howtobbqright.com/ FB -   / howtobbqright   T -   / howtobbqright   IG -   / howtobbqright   Malcom's Podcast - http://howtobbqright.com/howtobbqrigh... For Malcom's BBQ Supplies visit - https://h2qshop.com/ Smoked Brisket Pastrami

Comments
  • Сэндвич с грудинкой из пастрами и техасским рубеном 3 года назад
    Сэндвич с грудинкой из пастрами и техасским рубеном
    Опубликовано: 3 года назад
  • The Ultimate Smoked Brisket Pastrami You Need To Try! 1 год назад
    The Ultimate Smoked Brisket Pastrami You Need To Try!
    Опубликовано: 1 год назад
  • Pastrami Hack! How To Turn a Pre Packaged Corned Beef Into Pastrami 1 год назад
    Pastrami Hack! How To Turn a Pre Packaged Corned Beef Into Pastrami
    Опубликовано: 1 год назад
  • Easy Brisket Pastrami -  Best Pastrami I've Ever Had - Smokin' Joe's Pit BBQ 9 месяцев назад
    Easy Brisket Pastrami - Best Pastrami I've Ever Had - Smokin' Joe's Pit BBQ
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • Pastrami Brisket | Chuds BBQ 4 года назад
    Pastrami Brisket | Chuds BBQ
    Опубликовано: 4 года назад
  • Smoked Brisket on Pellet Grill 5 лет назад
    Smoked Brisket on Pellet Grill
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Как приготовить пастрами из покупной солонины 2 года назад
    Как приготовить пастрами из покупной солонины
    Опубликовано: 2 года назад
  • Smoked Brisket Pastrami | Full Video -  Parts 1 & 2 9 месяцев назад
    Smoked Brisket Pastrami | Full Video - Parts 1 & 2
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • Pastrami Brisket Recipe shared by a Texas Monthly Top 50 BBQ Joint 6 месяцев назад
    Pastrami Brisket Recipe shared by a Texas Monthly Top 50 BBQ Joint
    Опубликовано: 6 месяцев назад
  • The Best Pastrami Sandwich In NYC | Best Of The Best | Food Insider 6 лет назад
    The Best Pastrami Sandwich In NYC | Best Of The Best | Food Insider
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Копчёная грудинка из пастрами, которая стоит ожидания | Traeger Grills 9 месяцев назад
    Копчёная грудинка из пастрами, которая стоит ожидания | Traeger Grills
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • How to Make Pastrami from Scratch | Cured & Smoked Brisket Recipe with Chef Tom 8 лет назад
    How to Make Pastrami from Scratch | Cured & Smoked Brisket Recipe with Chef Tom
    Опубликовано: 8 лет назад
  • 12 Brisket Mistakes Everyone Should Avoid 5 лет назад
    12 Brisket Mistakes Everyone Should Avoid
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Этот умный угольный гриль может заменить вашу пеллетную коптильню: обзор Masterbuilt Gravity XT 1 месяц назад
    Этот умный угольный гриль может заменить вашу пеллетную коптильню: обзор Masterbuilt Gravity XT
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Recreating Famous Katz's Deli Sandwiches | Anything With Alvin 1 год назад
    Recreating Famous Katz's Deli Sandwiches | Anything With Alvin
    Опубликовано: 1 год назад
  • Пастрами из грудинки: пошаговое руководство по приготовлению идеальной домашней пастрами 1 год назад
    Пастрами из грудинки: пошаговое руководство по приготовлению идеальной домашней пастрами
    Опубликовано: 1 год назад
  • Perfect Homemade Pastrami Completely From Scratch 4 года назад
    Perfect Homemade Pastrami Completely From Scratch
    Опубликовано: 4 года назад
  • Tri Tip over Open Fire – Santa Maria Style! 6 месяцев назад
    Tri Tip over Open Fire – Santa Maria Style!
    Опубликовано: 6 месяцев назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5