У нас вы можете посмотреть бесплатно Paneer Butter Masala recipe | पनीर बटर मसाला | How to make paneer butter masala или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#paneerbuttermasala #paneerbuttermasalarestaurantstyle #पनीरबटरमसाला #howtomakepaneerbuttermasala Ingredients: Fresh paneer 250gms For tomato puree: Cashews 12-15 soaked in water for 1 hour, Tomatoes 4, Ginger 1 inch, Green chilli 1, salt Onions 2 and Garlic 8-10 cloves chop finely Bay leaf 1, Cinnamon half inch, Cardamom 1 big, 2 small, Clove 1 Red chilli powder 2 tbsp, Turmeric powder 1/2 tbsp, Garam masala 1 tsp Coriander powder 1 tsp, Sugar 1 tbsp, Kasuri methi 1 tbsp Yogurt/ dahi 3 tbsp Fresh cream 2 tbsp for garnishing Oil and butter for cooking Cut paneer into pieces as shown. Stir fry paneer with red chilli powder and salt till nicely coated. Keep it aside. Grind together ingredients listed for tomato puree. No water added. Heat some oil and butter in kadai. Add chopped garlic, onion. Stir fry till onions turn pink. Add hing. Add tomato puree with added red chilli powder and turmeric powder. Cover and cook for 3-4 minutes. Add yogurt mixed with coriander powder. Cover and cook for 2-3 minutes. Add garam masala and sugar. Cover and cook for 2-3 minutes. Add kasuri methi and fresh cream. Finally add stir fried paneer pieces. Enjoy with roti/bhakri/rice.