У нас вы можете посмотреть бесплатно KOHAKUTOU JAPANESE CRYSTAL JELLY : 코하쿠토 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
♥ S U B S C R I B E & L I K E ♥ KOHAKUTOU (JAPANESE JELLY CANDY) :: 코하쿠토 WATER 1 1/3 cups SUGAR 2 cups AGAR POWDER 10g FOOD COLORING (I used pink, yelllow, purple, and green) 1. Add water and agar powder in a pot and bring it up to boil. 2. When it starts boiling, add sugar. Stir well. Remove from the heat once it's bubbling. 3. Pour it on to a pan. 4. Get some coloring on a toothpick and add the color by swirling around. 5. Put it in the fridge for 2 hours to solidify. 6. When it's hard, break it into little pieces and place it on the wax paper. 7. Let it dry in room temperature for 5-6 days. (Flip the candy mid way) ================ 물 300ml 설탕 450g 한천 가루 10g 식용색소 (저는 핑크, 노랑, 보라, 초록색을 사용했어요!) 1. 냄비에 물과 한천가루를 넣고 끓여주세요. 2. 끓어 오르면 설탕을 넣어주세요. 설탕이 녹도록 저어준 후 보글보글 끓으면 불에서 내려주세요. 3. 납작한 그릇에 부어주세요. 4. 이쑤시개에 색소를 뭍혛 골고루 섞어주세요. 5. 냉장고에 두시간 정도 굳혀주세요. 6. 굳은 젤리는 적당 크기로 떼어 유산지위에 올려주세요. 7. 실온에서 5-6일 동안 굳혀주세요. (중간에 한번 뒤집어주세요.) ☀ FOOD CHANNEL / somssikorea ☀ ANYTHING UNRELATED TO FOOD / @fromeuni ☀ INSTAGRAM / somssikorea (@somssikorea) ☀ BLOG [english] https://somssikorea.wordpress.com ☀ BLOG [korean] http://blog.naver.com/somssikorea 🎶 YouTube music library