У нас вы можете посмотреть бесплатно 【Japanese Food】Crunchy Dried Agar-agar Jelly "Kohakuto" или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
"Kohaku-to (琥珀糖)" is a Japanese semi-dry confection. "Kohaku" means amber and "tō" means "sugar" in Japanese and it is also represented as "edible jewel". Kohakuto is a kanten (agar) jelly with crystalized crunchy skin. It goes well not only with green tea or matcha, but also with coffee or any type of tea. Kanten (agar) is made from "tengusa" (a kind of seaweed). If you are interested how it looks like, please watch the video below: 【How to make Tokoroten】 • 【Japanese Food】Seaweed Jelly Noodle (Tokor... ■Ingredients■ (18cm ×18cm) 3.0g agar powder 200g sugar 130g water Boil down to 290g food coloring liqueur/syrup [Icing] 20g icing sugar 1g egg white powder water #kohakuto #琥珀糖