• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Mapo Tofu Masterclass | Sheldo's Kitchen скачать в хорошем качестве

Mapo Tofu Masterclass | Sheldo's Kitchen 4 месяца назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Mapo Tofu Masterclass | Sheldo's Kitchen
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Mapo Tofu Masterclass | Sheldo's Kitchen в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Mapo Tofu Masterclass | Sheldo's Kitchen или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Mapo Tofu Masterclass | Sheldo's Kitchen в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Mapo Tofu Masterclass | Sheldo's Kitchen

A love letter to Mapo Tofu, my actual favourite food ever. This spicy tofu stew from Sichuan is one of Chinese cuisine's most beloved dishes for good reason. It's comforting, bold, hearty, and rich. Today, we're making two versions. First, the authentic "restaurant" version that features heavy seasoning and a ton of oil; absolutely delicious but not suited for home cooking. Finally, I'll show you how to make it Sheldo-style, my own version that's adapted for every day cooking, what I make on a weekly basis. Restaurant-style ½ cup (110g) rapeseed oil 85g (3 oz) fatty beef, hand minced 2 Tbsp (40g) Pixian chili bean paste 2 tsp (8g) fermented black beans 2 cloves (8g) garlic 1 Tbsp (7g) Sichuanese chili flake ⅔ cup (160mL) chicken stock 1 lb (454g) medium-firm soft tofu 1½ tsp potato starch + 1 Tbsp water 3 scallions 1½ tsp ground Sichuan peppercorn, or to taste ¼ tsp sugar ______________________________________________ Sheldo-style (1 lb tofu) 2 Tbsp (28g) neutral oil ½ lb (227g) regular ground beef 1 tsp soy sauce 2 Tbsp (40g) Pixian chili bean paste, minced 2 cloves (8g) garlic, minced 1½ tsp (4g) chili flake 1 cup (240mL) water 1 tsp chicken powder 1 lb (454g) medium-firm soft tofu, cut into 3/4” cubes 1 Tbsp cornstarch + 2 Tbsp water 1 tsp (7g) ketchup 1½ tsp ground Sichuan peppercorn, or to taste (with more for garnish) 3 scallions, cut into 1” segments Sheldo-style (700g tofu) 3 Tbsp (42g) neutral oil ¾ lb (340g) regular ground beef 1½ tsp soy sauce 3 Tbsp (60g) Pixian chili bean paste, minced 3 cloves (12g) garlic, minced 2¼ tsp (6g) chili flake 1½ cups (360mL) water 1½ tsp chicken powder 700g (~1½ lb) medium-firm soft tofu, cut into 3/4” cubes 1½ Tbsp cornstarch + 3 Tbsp water 1½ tsp (11g) ketchup 2¼ tsp ground Sichuan peppercorn, or to taste (with more for garnish) 4–5 scallions Sheldo-style Instructions 1. Brown beef: Heat oil in pan over medium until shimmering. Add ground beef and cook, breaking up with a spatula. Add soy sauce and sautée until beef is deeply browned and crispy, about 5 minutes. 2. Add aromatics: Lower heat to medium-low. Add chili bean paste. Cook, stirring constantly, until bean paste is toasted and oil has turned red, about 2 minutes. Add garlic and chili flake. Cook for 1 minute, or until garlic is fragrant. 3. Cook tofu: Raise heat to medium. Add water and chicken powder. Bring to a simmer, then add tofu. Lower heat to medium-low. From this point on, avoid stirring vigorously. Use back to spatula to gently push tofu to avoid breaking. Simmer 3-5 minutes. 4. Thicken sauce: Raise heat to medium. Stir cornstarch slurry before using. Slowly add slurry in separate additions, stirring and cooking for 30s between each to allow for thickening. Stop when sauce reaches a “bolognese ragu” texture and clings to tofu. 5. Finishing touches: Turn off heat. Add ketchup, ground Sichuan peppercorn, and scallions. Stir to combine, letting residual heat wilt scallions. Serve in a shallow bowl and finish with extra sprinkling of Sichuan peppercorn. Enjoy with hot rice. 00:00 Intro 01:11 Core ingredients & flavour profile 01:34 Sichuan peppercorn 02:06 Chili bean paste 03:20 Chili bean paste substitutes 03:47 Restaurant-style ingredient prep 06:29 Restaurant-style cooking 15:15 Restaurant-style serving & tasting 18:08 Sheldo-style cooking 29:58 Sheldo-style serving & tasting 32:38 Outro

Comments
  • Вегетарианский Мапо Тофу – Острая классика сычуаньской кухни 1 год назад
    Вегетарианский Мапо Тофу – Острая классика сычуаньской кухни
    Опубликовано: 1 год назад
  • 🤤 Ваше новое любимое блюдо из тофу гарантировано. (Тофу с солью и перцем) 3 года назад
    🤤 Ваше новое любимое блюдо из тофу гарантировано. (Тофу с солью и перцем)
    Опубликовано: 3 года назад
  • [ENG SUB] How to Make the Ultimate Mapo Tofu | The Iron Chef Chen Kenichi 3 года назад
    [ENG SUB] How to Make the Ultimate Mapo Tofu | The Iron Chef Chen Kenichi
    Опубликовано: 3 года назад
  • Мапо тофу — метод ресторана «Сычуань» 1986 года 1 месяц назад
    Мапо тофу — метод ресторана «Сычуань» 1986 года
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Honey Braised Tofu (Simply Delicious) 1 год назад
    Honey Braised Tofu (Simply Delicious)
    Опубликовано: 1 год назад
  • Sichuan Bang Bang Chicken: Your New Fav Meal ft. DIY Chili Oil 4 года назад
    Sichuan Bang Bang Chicken: Your New Fav Meal ft. DIY Chili Oil
    Опубликовано: 4 года назад
  • Never buy Fancy Crackers again 4 месяца назад
    Never buy Fancy Crackers again
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Bakery-style Coffee Cake using the Roux Method 9 месяцев назад
    Bakery-style Coffee Cake using the Roux Method
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • Руководство для начинающих по корейской кухне 3 месяца назад
    Руководство для начинающих по корейской кухне
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • Chef Wang teaches you: 5 лет назад
    Chef Wang teaches you: "Mapo Tofu", the authentic Sichuan way of doing it 麻婆豆腐【Cooking ASMR】
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Why is his Mapo Tofu so popular — and How to Make It 5 месяцев назад
    Why is his Mapo Tofu so popular — and How to Make It"
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • Мои любимые японские пельмени гёдза | Кулинарное шоу Кэндзи 1 год назад
    Мои любимые японские пельмени гёдза | Кулинарное шоу Кэндзи
    Опубликовано: 1 год назад
  • Il minestrone leggendario del ristorante Michelin Il Luogo di Aimo e Nadia con Alessandro Negrini 1 год назад
    Il minestrone leggendario del ristorante Michelin Il Luogo di Aimo e Nadia con Alessandro Negrini
    Опубликовано: 1 год назад
  • Stop sleeping on Chinese Almond Cookies 8 месяцев назад
    Stop sleeping on Chinese Almond Cookies
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • Попробовав этот метод приготовления тофу, вы больше никогда не перестанете его готовить 2 месяца назад
    Попробовав этот метод приготовления тофу, вы больше никогда не перестанете его готовить
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Hamako's Mountain Home - Through the Kitchen Window 8 месяцев назад
    Hamako's Mountain Home - Through the Kitchen Window
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • The Real Story of Pasta: China, Italy, and How Noodles Took Over the World 1 год назад
    The Real Story of Pasta: China, Italy, and How Noodles Took Over the World
    Опубликовано: 1 год назад
  • 🤤 Dad’s YUMMY Mapo Tofu! (麻婆豆腐) 3 года назад
    🤤 Dad’s YUMMY Mapo Tofu! (麻婆豆腐)
    Опубликовано: 3 года назад
  • Суши на конвейерной ленте за 83 цента — моя единственная «роскошь» как офисного работника в Токио. 3 дня назад
    Суши на конвейерной ленте за 83 цента — моя единственная «роскошь» как офисного работника в Токио.
    Опубликовано: 3 дня назад
  • Тайваньский стритфуд: жареная лапша, лапша с говядиной и фрикадельки 6 дней назад
    Тайваньский стритфуд: жареная лапша, лапша с говядиной и фрикадельки
    Опубликовано: 6 дней назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5