• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Best Buttermilk Biscuit Recipe | Butter, Shortening, Lard, or combo скачать в хорошем качестве

Best Buttermilk Biscuit Recipe | Butter, Shortening, Lard, or combo 1 год назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Best Buttermilk Biscuit Recipe | Butter, Shortening, Lard, or combo
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Best Buttermilk Biscuit Recipe | Butter, Shortening, Lard, or combo в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Best Buttermilk Biscuit Recipe | Butter, Shortening, Lard, or combo или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Best Buttermilk Biscuit Recipe | Butter, Shortening, Lard, or combo в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Best Buttermilk Biscuit Recipe | Butter, Shortening, Lard, or combo

I did a side-by-side comparison of my ultimate buttermilk biscuit recipe with butter, shortening, half butter half shortening, lard from bacon fat, and half butter half lard combo to see which fat or which combo made the absolute BEST biscuits! More recipes on www.bessiebakes.com. Tools (Amazon affiliate links): Bench Scraper: https://amzn.to/4bshM7Q Pastry Cutter: https://amzn.to/3uoh62N Kitchen Scale (this scale has lasted over 10 years and still going!): Biscuit Cutters: https://amzn.to/3SqQ56L Set of pastry cutter, biscuit cutter, and bench scraper altogether: https://amzn.to/4bpZUus Sifter for the flour and dry ingredients: https://amzn.to/3wbGdq0 Each batch makes 6 medium-sized biscuits (using a 2.5 inch wide biscuit cutter). Double the recipe if you want to make 12 biscuits. Biscuit Recipes Buttermilk Biscuits with Butter 5 TBSP (71 grams butter), european style butter is best because of the high fat content 1 ¼ cups all purpose flour (188 grams), plus more dusting ½ tsp salt (3 grams) ½ TBSP Baking powder (6 grams) ⅛ tsp Baking Soda 2 TBSP sour cream (30 grams) ½ cup Buttermilk (120 grams) Buttermilk Biscuits with Shortening 5 TBSP shortening (71 grams) 1 ¼ cups all purpose flour (188 grams), plus more dusting 3 grams or ½ tsp salt 6 grams or ½ TBSP Baking powder ⅛ tsp Baking Soda 2 TBSP sour cream (30 grams) ½ cup Buttermilk (120 grams) Buttermilk Biscuits with half shortening & half butter 2 and ½ TBSP shortening (35 grams) 2 and ½ TBSP butter (35 grams) 1 ¼ cups all purpose flour (188 grams), plus more dusting 3 grams or ½ tsp salt 6 grams or ½ TBSP Baking powder ⅛ tsp Baking Soda 2 TBSP sour cream (30 grams) ½ cup Buttermilk (120 grams) Buttermilk Biscuits with Lard 5 TBSP (65 grams) lard, you can get enough fat from 1 pound of bacon 1 ¼ cups all purpose flour (188 grams), plus more dusting 3 grams or ½ tsp salt 6 grams or ½ TBSP Baking powder ⅛ tsp Baking Soda 2 TBSP sour cream (30 grams) ½ cup Buttermilk (120 grams) To make the lard for the lard Biscuits: Preheat your oven to 400 degrees fahrenheit. Using 1 pound of bacon, place the slices of bacon on a baking sheet. Bake until the bacon is cooked, flipping the bacon over half way through cooking. Remove from the oven and place the bacon on a separate plate, then pour the bacon fat into a heat-safe dish to reserve. Let cool, then place in a container with a lid and freeze until you’re ready to use it. It will stay fresh for up to one month in the freezer. For all the biscuits: Place the fat you’re using (lard, butter, or shortening) in the freezer for at least 30 minutes before mixing them in. The freezer will get them extra chilled, especially the lard. Before placing them in the freezer, they can be held in the fridge to keep them chilled. Make sure the buttermilk and sour cream is kept chilled in the fridge until you’re ready to make biscuits. Preheat the oven to 400 degrees F. Mixing the dough: In a large bowl, sift in the dry ingredients and stir to ensure they’re combined. Then “cut in” the fat you’re using (lard, butter, shortening, or half butter and half shortening) with a pastry cutter or you can press the fat into dry ingredients with your fingers. Mix in the fat until they are small crumbles throughout the dough. Stir together your buttermilk and sour cream in a small bowl. Add the buttermilk and sour cream mixture to your dough and mix with a spatula until the dough is just combined, making sure to scrape down the sides of the bowl. Don’t over mix as it will toughen your dough. Put a small mound of flour off to the side. Dump out the mixture onto a surface and press the dough together in a square or circle. Use the bench scraper to help release the dough from your surface to keep it from sticking. When needed, dip your hands into the flour to keep the dough from sticking too much to your hands. Try not to add tons of flour to the surface under the biscuit dough because you’ll be folding in lots of extra flour into your dough which can dry out your biscuits. Laminating the dough: To laminate the biscuit dough for flaky layers, use a bench scraper (metal or plastic), cut the dough in half down the middle, then place one half on top of the other half and press down. Repeat this process for a total of 6 times. Shaping the biscuits (Rounds or square biscuits): Using only your hands (no need for a rolling pin), shape the dough into a circle if you're using a round biscuit cutter. Flour the biscuit cutter before pressing through the dough each time. Cut out 4 pieces, then for the last two, re-form the extra pieces of dough back together. You can also shape the dough into a square and cut the biscuits with a knife into 6 even squares. Place the biscuits onto a sheet pan lined with parchment paper and brush the tops of each biscuit with cold buttermilk. Bake for 12-14 minutes. Brush with butter as soon as they come out of the oven. Sounstripe song code: YZL1NHGELNW4FDUV

Comments
  • ТУЛЬСКИЕ ПРЯНИКИ на своей кухне/Tula gingerbread 4 года назад
    ТУЛЬСКИЕ ПРЯНИКИ на своей кухне/Tula gingerbread
    Опубликовано: 4 года назад
  • Крампеты. Вы больше никогда не купите другие крампеты в магазине. 2 года назад
    Крампеты. Вы больше никогда не купите другие крампеты в магазине.
    Опубликовано: 2 года назад
  • Southern Buttermilk Biscuits 2 года назад
    Southern Buttermilk Biscuits
    Опубликовано: 2 года назад
  • Как приготовить классические галеты с жиром 6 лет назад
    Как приготовить классические галеты с жиром
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Слоёное печенье на двоих с цельным молоком 7 лет назад
    Слоёное печенье на двоих с цельным молоком
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Россия просто исчезает. Предупреждение, к которому нужно прислушаться / Валентин Катасонов 21 час назад
    Россия просто исчезает. Предупреждение, к которому нужно прислушаться / Валентин Катасонов
    Опубликовано: 21 час назад
  • Слоёное печенье на плите на двоих 2 года назад
    Слоёное печенье на плите на двоих
    Опубликовано: 2 года назад
  • Lard Biscuits made by Lovely with Lard at Sobremesa Farm Kitchen 4 года назад
    Lard Biscuits made by Lovely with Lard at Sobremesa Farm Kitchen
    Опубликовано: 4 года назад
  • Печенье на пахте с использованием тертого масла 4 года назад
    Печенье на пахте с использованием тертого масла
    Опубликовано: 4 года назад
  • Ein altes, vergessenes japanisches Geheimnis! Verjüngen Sie Ihre Haut auch mit 90 Jahren 1 час назад
    Ein altes, vergessenes japanisches Geheimnis! Verjüngen Sie Ihre Haut auch mit 90 Jahren
    Опубликовано: 1 час назад
  • Домашнее печенье — 3 ингредиента и мои советы и рекомендации! 1 год назад
    Домашнее печенье — 3 ингредиента и мои советы и рекомендации!
    Опубликовано: 1 год назад
  • The BEST Buttermilk Biscuits: Chef Secrets Revealed! 1 год назад
    The BEST Buttermilk Biscuits: Chef Secrets Revealed!
    Опубликовано: 1 год назад
  • Без формочек! Из 1 теста 10 сортов РОЖДЕСТВЕНСКОГО Печенья ! Очень вкусно и быстро! 11 месяцев назад
    Без формочек! Из 1 теста 10 сортов РОЖДЕСТВЕНСКОГО Печенья ! Очень вкусно и быстро!
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • Шеф-повар Лена пробует 4 самых известных рецепта печенья, чтобы найти лучший 6 лет назад
    Шеф-повар Лена пробует 4 самых известных рецепта печенья, чтобы найти лучший
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Delicious Yeast Rolls ~ sweet, fat, fluffy. overall the best ever yeast rolls! 4 года назад
    Delicious Yeast Rolls ~ sweet, fat, fluffy. overall the best ever yeast rolls!
    Опубликовано: 4 года назад
  • 2 Ingredient Biscuit Recipe! Whipping Cream Biscuits #bestbiscuits #easy biscuits 1 год назад
    2 Ingredient Biscuit Recipe! Whipping Cream Biscuits #bestbiscuits #easy biscuits
    Опубликовано: 1 год назад
  • Как готовить идеальное, пышное печенье ВСЕГДА! (3 ингредиента: самоподнимающаяся мука, молоко и м... 5 лет назад
    Как готовить идеальное, пышное печенье ВСЕГДА! (3 ингредиента: самоподнимающаяся мука, молоко и м...
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Домашнее пышное печенье на пахте 4 года назад
    Домашнее пышное печенье на пахте
    Опубликовано: 4 года назад
  • EASY Buttermilk Biscuits Recipe 2 года назад
    EASY Buttermilk Biscuits Recipe
    Опубликовано: 2 года назад
  • Печенье бабушки Джонсон 8 лет назад
    Печенье бабушки Джонсон
    Опубликовано: 8 лет назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5