У нас вы можете посмотреть бесплатно Texture evaluation of sausage или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This test is implemented to evaluate the textural characteristics of sausages. Wire Shear Plate cuts through the sample. It is good for products with significant stickiness like cheese, butter etc. To run the test a Fixture Base Table required as well. This video illustrates how to use the Wire probe with the KOOPA Texture Analyzer to evaluate sausage hardness. KOOPA, Website: https://www.koopaco.com/en/products/t... Email: [email protected], Phone numbers: +98 11-333-66-282 , +98 911-153-1841, Social media: koopacompany