У нас вы можете посмотреть бесплатно Swedish Butter Cookie: Nana's Cookery Tip's And Tricks или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
INGREDIENTS AND INSTRUCTIONS 375 DEG. 10-12 MIN. 21/2 CUPS FLOUR 1 CUP UNSALTED (SWEET) BUTTER--WHY DO I KEEP FORGETTING TO GIVE BUTTER AMT. ON THE VIDEO? 1/2 CUP SUGAR 1 EGG YOLK PUT FLOUR AND SUGAR IN THE PROCESSOR AND PULSE TO BLEND. ADD BUTTER IN SMALL SLICES AND PROCESS ON AND OFF TO FORM CRUMBS. ADD EGG YOLK AND PROCESS ON AND OFF UNTIL DOUGH FORMS. FORM INTO ROLLS ABOUT 1 1/2 INCH AROUND AND CHILL UNTIL FIRM ENOUGH TO SLICE.. IF YOU RESHAPE THE ROLLS AFTER A BRIEF TIME ,YOU CAN KEEP THE ROLLS ROUNDER. TOPPING 1 BEATEN EGG WHITE 3 TBSP. SUGAR AND 1 TBSP. CINNAMON MIXED TOGETHER PUT THE SUGAR/CIN. MIX ON A CUTTING BOARD. BRUSH THE ROLLS WITH THE EGG WHITE AND ROLL IN THE SUGAR/CIN. MIXTURE. SLICE INTO 1/2 INCH ROUNDS AND PLACE ON PARCHMENT LINED(OR GREASED) COOKIE SHEET. BAKE AT 375 FOR 10-12 MINUTES JUST UNTIL PALE BROWN ON THE EDGES. ~-~~-~~~-~~-~ Please watch: "Lattice Crust (Blueberry Pie): Nana's Cookery Tips & Tricks" ➨ • Lattice Pie Crust Blueberry Pie || Nana's ... ~-~~-~~~-~~-~