У нас вы можете посмотреть бесплатно Salo in the oven. Delicate, just melts in your mouth. Tastes better than homemade sausage или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Salo baked in the oven according to this recipe is very tasty. tender. juicy and fragrant, thanks to a bouquet of spices. Salo with a layer of meat baked in the oven is tastier than homemade sausage. Our playlist: MEAT DISHES: http://surl.li/dtvik INGREDIENTS: lard with meat (undercuts, peritoneum, paunch) 1.5 kg. garlic 10-12 cloves (2 heads). salt 1 tbsp. l. pepper (black, ground) 1 tsp. nutmeg 1 tsp grows. oil 2 tbsp. l. seasonings for home sausages 2 tbsp. l. bay fox + allspice to taste. Marinate for 4-5 hours (you can overnight), bake in the oven at a temperature of 180 degrees, medium level, top-bottom mode for 1.5 hours. BON APPETIT!