У нас вы можете посмотреть бесплатно Pandan Pak Tong Gou 香兰白糖糕 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
► Facebook Page: https://www.facebook.com/KathrineKwaB... ► Blog: https://kathrinekwa.blogspot.com/ ► Instagram: / katherinekwa ► Support my recipe book :https://kathrinekwa.com/ Ingredients 材料: [ Starter 发种 ] 125g cold rice (冷饭) 1 tsp crushed wine yeast (敲碎酒饼) 1/2 tbsp caster sugar (幼糖) 1/2 tbsp cold boiled water (冷开水) [ Dough Starter 糕种 ] 160g rice flour (粘米粉) 130g cold boiled water (冷开水) 100g starter (发种*) [ Syrup 糖水料] 2 pandan leaves , knotted (2片班兰叶, 打结) 400ml coconut water (椰水) 230g caster sugar (细砂糖) [ A ] Mixed Well (拌匀) 250g rice flour (粘米粉) 30g corn flour (玉米粉) 30g tapioca starch (木薯粉) 300ml pandan water (6-7 pandan leaves blended with 300ml water)(6-7片班兰叶加入300毫升水打烂) *100g fermented dough starter 糕种 [ B ] 1 tbsp oil (油) 1 tsp alkaline water (碱水) 传统白糖糕 Traditional Pak Tong Gou • Pak Tong Gou 传统白糖糕 简易版白糖糕 Quick & Easy Pak Tong Gou • Quick & Easy Pak Tong Gou 简易版白糖糕 Background music: "Scott Buckley - Childhood" is under a Creative Commons license (CC BY 3.0) https://creativecommons.org/licenses/... Music promoted by BreakingCopyright: • 'Childhood' by Scott Buckley 🇦🇺 | Nostalgi... Back ground music: Wistful Harp be Andrew Huang • [Non Copyrighted Music] YouTube Audio Libr...