• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

白糖糕~独家经典制作方法~White Sugar Rice Cake (Bai Tang Gao) скачать в хорошем качестве

白糖糕~独家经典制作方法~White Sugar Rice Cake (Bai Tang Gao) 2 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
白糖糕~独家经典制作方法~White Sugar Rice Cake (Bai Tang Gao)
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: 白糖糕~独家经典制作方法~White Sugar Rice Cake (Bai Tang Gao) в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно 白糖糕~独家经典制作方法~White Sugar Rice Cake (Bai Tang Gao) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон 白糖糕~独家经典制作方法~White Sugar Rice Cake (Bai Tang Gao) в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



白糖糕~独家经典制作方法~White Sugar Rice Cake (Bai Tang Gao)

独家经典~白糖糕~的食谱和独特制作方法分享。美丽蜂窝状的成品,口感独特有別于傳統,超好吃,Q彈中带软,清爽的口感,不扎实。盖好不吹风到第二天口感一样好吃. 这道食谱的做法的目的是把一小部份的粘米粉先煮到半生熟糊状而已,足够支撑或防止未受热或烫的粘米粉垫在底部即可,尽量不要把粘米粉全部烫到半生熟之后才下鍋蒸~如传统方式,请想象或比较,米煮到半生熟后,休息一两个小时后再继续第二次煮到熟和或用新鲜的米一直煮到熟为此的口感分别,那一个会比较Q弹和爽口呢? White Sugar Rice Cake (Bai Tang Gao),with this unique deviated off traditional method ,you're not only will be rewarded with a beautiful honeycomb-like inner texture easily, but also enjoy with deliciously soft, spongy and refreshing taste. Cover and keep it properly to preserve moistness, until the next day its tastes almost as good as freshly steamed. The purpose of this recipe is to cook a very small portion of the rice flour until it's half-cooked or mushy, enough to support or prevent unheated fresh rice flour from piling at the bottom, not like the traditional method which turn all the rice flour into half-cooked or mushy. Please imagine or compare differentiate between the 2 scenario, 1. after the rice is half-cooked, then let it rest for an hour or two and then continue to cook again for the second time until it's cooked or 2. use fresh rice to cook all the way until it's done or cooked. Are there any different in tastes? Which one will be more springy and refreshing? Ingredients食材料: 200g rice flour (100 %) 200克粘米粉 (100%粘米粉) 400 ml water 400毫升水 100g castor sugar 100克细砂糖 1 tsp cooking oil 1茶匙食用油 For Activating Yeast 用于激活酵母: 1 tsp yeast 1茶匙酵母 1 tsp castor sugar 1 茶匙细砂糖 50 ml lukewarm water 50毫升溫水 pan size 18cm x 5.8cm 蒸盘尺寸18厘米 x 5.8厘米 This video belongs to its creator, which is the owner of Zhen Kitchen. Strictly are not allowed to download, share or any reproduction for business purposes without permission. Legal action will be taken. 本视频属于原创作者,Zhen Kitchen珍厨房 所擁有的产物及资产 严禁用于任何未经许可的商业用途 对于任何侵权者,将会采取法律行动 #ZhenKitchen #白糖糕 #WhiteSugarRiceCake #BaiTangGao

Comments
  • White Sugar Sponge Cake 白糖糕,又称伦教糕,制作懷舊传统的白糖糕,零失败的做法 4 года назад
    White Sugar Sponge Cake 白糖糕,又称伦教糕,制作懷舊传统的白糖糕,零失败的做法
    Опубликовано: 4 года назад
  • 白糖糕 Hong Kong's Pak Tong Koh, the simplest way to make. ( Cantonese perfect way ) 1 год назад
    白糖糕 Hong Kong's Pak Tong Koh, the simplest way to make. ( Cantonese perfect way )
    Опубликовано: 1 год назад
  • 白糖米发糕 (酵母版,纯素) 4 года назад
    白糖米发糕 (酵母版,纯素)
    Опубликовано: 4 года назад
  • Приготовьте китайские лепешки из пропаренного риса, как манапуа. 2 года назад
    Приготовьте китайские лепешки из пропаренного риса, как манапуа.
    Опубликовано: 2 года назад
  • How to turn Rice and Water into yummy cake? 用纯大米做的大米米糕 🍚蒸大米糕🍚 二次发酵的浓郁米糕  不添加任何粉类 碗糕 超级无敌详细攻略 3 года назад
    How to turn Rice and Water into yummy cake? 用纯大米做的大米米糕 🍚蒸大米糕🍚 二次发酵的浓郁米糕 不添加任何粉类 碗糕 超级无敌详细攻略
    Опубликовано: 3 года назад
  • 白糖糕  |  成品雪白、不含酸味,有的是满满的古早味  |   Easy Chinese Steamed White Sugar Rice Cake 3 года назад
    白糖糕 | 成品雪白、不含酸味,有的是满满的古早味 | Easy Chinese Steamed White Sugar Rice Cake
    Опубликовано: 3 года назад
  • 無酸味!清甜版[懷舊白糖糕]簡易做法~內裡一絲絲、蜂巢狀🙀Traditionnal Chinese Dessert: [White Sugar Sponge Cake] Easy Tutorial 3 года назад
    無酸味!清甜版[懷舊白糖糕]簡易做法~內裡一絲絲、蜂巢狀🙀Traditionnal Chinese Dessert: [White Sugar Sponge Cake] Easy Tutorial
    Опубликовано: 3 года назад
  • 白糖糕 | Sugar Rice Cake | 在家轻松做 | easy make at home | resepi mudah @saffron2812 1 год назад
    白糖糕 | Sugar Rice Cake | 在家轻松做 | easy make at home | resepi mudah @saffron2812
    Опубликовано: 1 год назад
  • Рисовый пирог на пару | Sugar Rice Cake 4 года назад
    Рисовый пирог на пару | Sugar Rice Cake
    Опубликовано: 4 года назад
  • 白糖糕 White Sugar Sponge Cake 1 год назад
    白糖糕 White Sugar Sponge Cake
    Опубликовано: 1 год назад
  • Steam Rice Cake Recipe ~ Easy recipe 6 лет назад
    Steam Rice Cake Recipe ~ Easy recipe
    Опубликовано: 6 лет назад
  • 班兰糯米糕  |  不加蛋的渐层班兰糯米糕口感更 Q 弹、更美味…… |   Eggless Kuih Seri Muka 1 год назад
    班兰糯米糕 | 不加蛋的渐层班兰糯米糕口感更 Q 弹、更美味…… | Eggless Kuih Seri Muka
    Опубликовано: 1 год назад
  • Мочи с апельсином! Самый нежный и простой десерт в мире! 2 месяца назад
    Мочи с апельсином! Самый нежный и простой десерт в мире!
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Steamed White Sugar Sponge Cake Recipe (Bai Tang Gao) by CiCi Li 3 года назад
    Steamed White Sugar Sponge Cake Recipe (Bai Tang Gao) by CiCi Li
    Опубликовано: 3 года назад
  • Soon Kueh 笋粿 | Soft Skin That Stays Soft, Traditional Taste Step-by-Step 皮Q嫩隔天不硬! 1 месяц назад
    Soon Kueh 笋粿 | Soft Skin That Stays Soft, Traditional Taste Step-by-Step 皮Q嫩隔天不硬!
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • 咖啡白糖糕 Coffee White Sugar Rice Cake (Bai Tang Gao) 3 года назад
    咖啡白糖糕 Coffee White Sugar Rice Cake (Bai Tang Gao)
    Опубликовано: 3 года назад
  • Super Soft Zebra Rice Cake without Oven 斑马纹米蛋糕~烫面法 3 года назад
    Super Soft Zebra Rice Cake without Oven 斑马纹米蛋糕~烫面法
    Опубликовано: 3 года назад
  • Traditional White Sugar Rice Cake (白糖糕 bai tang gao) with Just Rice + Sugar + Water and Yeast 7 лет назад
    Traditional White Sugar Rice Cake (白糖糕 bai tang gao) with Just Rice + Sugar + Water and Yeast
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Fermented Rice Sugar Cake Bai Tang Gao 白糖糕 1 год назад
    Fermented Rice Sugar Cake Bai Tang Gao 白糖糕
    Опубликовано: 1 год назад
  • 班兰白糖糕 | Pandan Sugar Rice Cake | 材料简单容易做 | Easy to Make | Resepi Mudah @saffron2812 1 год назад
    班兰白糖糕 | Pandan Sugar Rice Cake | 材料简单容易做 | Easy to Make | Resepi Mudah @saffron2812
    Опубликовано: 1 год назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5