• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Injeolmi rice cake (인절미) скачать в хорошем качестве

Injeolmi rice cake (인절미) 14 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Injeolmi rice cake (인절미)
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Injeolmi rice cake (인절미) в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Injeolmi rice cake (인절미) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Injeolmi rice cake (인절미) в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Injeolmi rice cake (인절미)

http://www.maangchi.com/recipe/injeolmi Ingredients: Sweet rice flour (glutinous rice flour), salt, sugar, roasted soybean powder (and mugwort powder for ssuk injeolmi) Directions: 1. Place 1 cup of sweet rice flour, ¼ ts salt, 1 tbs sugar, and ¾ cup of water in a microwavable bowl. Mix it well to make rice cake dough.
 2. Cover it with Saran wrap, and cook it in a microwave oven for 3 minutes. 3. Mix the hot dough with a wooden spoon for about 20 seconds. Put the Saran wrap back on and cook 1 more minute in the microwave. 4. Transfer the rice cake dough into a mortar and pound it for about 1 minute (pound 50 times). You'll make bubbles and then hear the bubbles popping out while you pound, which mean the consistency of the rice cake is just right: chewy and elastic.
*tip: Put a little cold water on your hands when you want to touch the dough so that it won't stick to your fingers and will keep you from burning yourself.
 5. Spread 1/2 cup roasted soybean powder on the cutting board and transfer the pounded rice cake over the soy bean powder on the cutting board so that the rice cake would stick to the cutting board. 6. Cut into bite size pieces. 7. Coat each piece of the rice cake with the roasted soy bean powder and transfer to a serving plate Sprinkle with  sugar when you serve. Ssuk injeolmi Same directions as above, and add 1 tbs ssukgaru (mugwort powder) and 1 tbs water to the dough water you mix it. Injeolmi is rice cake made with sweet rice (glutinous rice). It's one of the most popular and common Korean rice cakes and it's made on special occasions and Festival days. The rice cake is chewy and sticky, so traditionally it was given to newly wedded couples to wish that they get along and 'stick together' forever. The bride's mother also makes this rice cake for the groom's family in the hopes that her daughter will get along with the  groom's family. When the newly wedded couple share the rice cake, they say, "let's stick to each other forever, just like this injeolmi" : )

Traditionally it's made with a mortar and pestle. Soaked sweet rice is steamed and pounded until all the cooked rice grains are mashed. Then it's  coated in roasted soy bean powder or other things like black sesame seed powder, mashed red beans, chopped pine nuts, chestnuts, and jujubes. It's most commonly made with soybean powder; yes, I mean roasted soybean powder, or konggaru (kong means beans and garu means powder). I remember my grandmother used to make injeolmi at home and usually all adult family members (especially male members) helped. "Ok, let me help you!" "It's my turn, take a rest!" I was always excited to see them making rice cake, and so happy when I ate the freshly made rice cake, coated with lots of delicious soybean powder.These days almost everybody buys or ordersinjeolmi from a rice cake store rather than making it at home with a mortar and pestle. I've often been told by my readers that they cook together with their children. I think cooking together with your mom is fun and a great experience. Children will keep those good memories in their hearts forever. I used to make my own injeolmi without pounding, but the taste always lacked something. It wasn't chewy enough and I didn't like the taste at all. So a few years ago when I lived in Canada, I did an experiment to make this rice cake by pounding, like I saw my grandmothers in Korea do it. It turned out so delicious! I took my injeolmi to work and shared it with my coworkers, and they said it was awesome. Instead of sweet rice, I use sweet rice flour, cook it in a microwave oven, and pound the dough with my small mortar and pestle. It works perfectly! What makes this rice cake perfect is that it's super chewy just like my grandmother's homemade injeolmi! Enjoy the recipe!

Comments
  • Парамтток рисовый пирог (송편) 8 лет назад
    Парамтток рисовый пирог (송편)
    Опубликовано: 8 лет назад
  • ГАЛАМБИЦЬ ПІСНА СТРАВА ПЕРЕВІРЕНА РОКАМИ! 1 день назад
    ГАЛАМБИЦЬ ПІСНА СТРАВА ПЕРЕВІРЕНА РОКАМИ!
    Опубликовано: 1 день назад
  • Мало кто знает этот трюк! С тех пор как я узнал об этом методе, я использую его каждый раз. 3 дня назад
    Мало кто знает этот трюк! С тех пор как я узнал об этом методе, я использую его каждый раз.
    Опубликовано: 3 дня назад
  • ЯПОНЦЫ НЕ ТОЛСТЕЮТ? Реальная причина вас удивит 4 месяца назад
    ЯПОНЦЫ НЕ ТОЛСТЕЮТ? Реальная причина вас удивит
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Sweet manju pastry (만주) 14 лет назад
    Sweet manju pastry (만주)
    Опубликовано: 14 лет назад
  • Уникальная корейская фабрика по производству рисовых лепешек! видеоколлекция 1 год назад
    Уникальная корейская фабрика по производству рисовых лепешек! видеоколлекция
    Опубликовано: 1 год назад
  • Акунин ошарашил прогнозом! Финал войны уже решён — Кремль скрывает правду 2 недели назад
    Акунин ошарашил прогнозом! Финал войны уже решён — Кремль скрывает правду
    Опубликовано: 2 недели назад
  • Cupcake rice cake (Hobaktteok: 호박떡) 10 лет назад
    Cupcake rice cake (Hobaktteok: 호박떡)
    Опубликовано: 10 лет назад
  • Слоеный рисовый торт с красной фасолью 6 лет назад
    Слоеный рисовый торт с красной фасолью
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Фрэнк Синатра, Нэт Кинг Коул, Бинг Кросби, Дин Мартин🎄Старые рождественские песни 1960-х–70-х годов 3 недели назад
    Фрэнк Синатра, Нэт Кинг Коул, Бинг Кросби, Дин Мартин🎄Старые рождественские песни 1960-х–70-х годов
    Опубликовано: 3 недели назад
  • Самый простой рецепт лунного пирога (снежный стиль) 4 года назад
    Самый простой рецепт лунного пирога (снежный стиль)
    Опубликовано: 4 года назад
  • Восстановила коммуналку 1911 года, жильцы не узнали квартиру в которой жили 40 лет! Обзор. РумТур 3 дня назад
    Восстановила коммуналку 1911 года, жильцы не узнали квартиру в которой жили 40 лет! Обзор. РумТур
    Опубликовано: 3 дня назад
  • Yakgwa (Korean honey cookies: 약과) 2 года назад
    Yakgwa (Korean honey cookies: 약과)
    Опубликовано: 2 года назад
  • 🍕 Мини картофельная пицца! Удивительный рецепт ужина за 15 минут! 3 дня назад
    🍕 Мини картофельная пицца! Удивительный рецепт ужина за 15 минут!
    Опубликовано: 3 дня назад
  • Bananas Stay Fresh for a Month Using This Old Farmer’s Secret! | Tracy Tips 1 день назад
    Bananas Stay Fresh for a Month Using This Old Farmer’s Secret! | Tracy Tips
    Опубликовано: 1 день назад
  • Red Bean Porridge (Patjuk: 팥죽) 9 лет назад
    Red Bean Porridge (Patjuk: 팥죽)
    Опубликовано: 9 лет назад
  • Injeolmi Recipe, Korean Traditional Dessert | 몰캉몰캉 고소한 인절미 만들기, 전자렌지 인절미 6 лет назад
    Injeolmi Recipe, Korean Traditional Dessert | 몰캉몰캉 고소한 인절미 만들기, 전자렌지 인절미
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Суперпитательный рисовый пирог (ёнъян-чальток) 6 лет назад
    Суперпитательный рисовый пирог (ёнъян-чальток)
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Pan-fried Rice Cakes with sweet bean filling (Bukkumi: 부꾸미) 10 лет назад
    Pan-fried Rice Cakes with sweet bean filling (Bukkumi: 부꾸미)
    Опубликовано: 10 лет назад
  • мягкий замороженный рисовый пирог? приготовление различных рисовых лепешек - Корейская уличная еда 3 года назад
    мягкий замороженный рисовый пирог? приготовление различных рисовых лепешек - Корейская уличная еда
    Опубликовано: 3 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5