• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How the Japanese Craft the World’s Hardest Food скачать в хорошем качестве

How the Japanese Craft the World’s Hardest Food 7 years ago

great big story

gbs

lag

documentary

docs

bonito

takoyaki

miso

udon

food

japan

Flavors

Food & Drink

Eating

Cooking

Travel & Adventure

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How the Japanese Craft the World’s Hardest Food
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How the Japanese Craft the World’s Hardest Food в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How the Japanese Craft the World’s Hardest Food или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How the Japanese Craft the World’s Hardest Food в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How the Japanese Craft the World’s Hardest Food

Katsuobushi is a unique and essential staple of Japanese cuisine. For the uninitiated, this seafood delicacy amounts to dried, fermented and smoked skipjack tuna that is used as a shaved condiment over many traditional dishes. And while it is ubiquitous in Japan, katsuobushi is not something people make at home. In fact, it takes nearly six months to make, and is most often produced by artisans and small factories. Takashi Suzuki is one such artisan, who has been making the fish product for the past 30 years. In his Yaizu-based factory, he continues to uphold traditional methods of production in the belief that a bit of extra care and attention can make the most delicious katsuobushi. SUBSCRIBE: https://goo.gl/vR6Acb This story is a part of our Flavors series, where we do so much more than play with our food. Come with us as we dive into deliciously different and tastefully off-beat stories in the culinary world. Got a story idea for us? Shoot us an email at hey [at] GreatBigStory [dot] com Follow us behind the scenes on Instagram: http://goo.gl/2KABeX Make our acquaintance on Facebook: http://goo.gl/Vn0XIZ Give us a shout on Twitter: http://goo.gl/sY1GLY Come hang with us on Vimeo: http://goo.gl/T0OzjV Visit our world directly: http://www.greatbigstory.com

Comments
  • The process of making katsuobushi(Dried Bonito Flakes). Japanese old katsuobushi production plant. 1 year ago
    The process of making katsuobushi(Dried Bonito Flakes). Japanese old katsuobushi production plant.
    Опубликовано: 1 year ago
    4044841
  • How to make the traditional Salted Aged Salmon that has been handed down for 1,000 years in Japan 1 year ago
    How to make the traditional Salted Aged Salmon that has been handed down for 1,000 years in Japan
    Опубликовано: 1 year ago
    4841490
  • The Secret Behind the Umami in Japanese Katsuobushi — Vendors 10 months ago
    The Secret Behind the Umami in Japanese Katsuobushi — Vendors
    Опубликовано: 10 months ago
    894381
  • Jazz & Morning Light 🌞 Coffee & Chill Beats for Deep Focus, Light Productivity & Calm Wake Up Vibes 5 days ago
    Jazz & Morning Light 🌞 Coffee & Chill Beats for Deep Focus, Light Productivity & Calm Wake Up Vibes
    Опубликовано: 5 days ago
    1832
  • Why Japanese Chef’s Knives Are So Expensive | So Expensive 4 years ago
    Why Japanese Chef’s Knives Are So Expensive | So Expensive
    Опубликовано: 4 years ago
    20552254
  • КУЗЯ ИЗ УНИВЕРА (ГОГУНСКИЙ) У СОБЧАК. Посмотрел ЭТО за вас. 2 days ago
    КУЗЯ ИЗ УНИВЕРА (ГОГУНСКИЙ) У СОБЧАК. Посмотрел ЭТО за вас.
    Опубликовано: 2 days ago
    408537
  • Chopin - Relaxing Classical Music 5 years ago
    Chopin - Relaxing Classical Music
    Опубликовано: 5 years ago
    26534205
  • How a Japanese Chef Turns a Whole Fish Into 6 Dishes | Handcrafted | Bon Appétit 1 year ago
    How a Japanese Chef Turns a Whole Fish Into 6 Dishes | Handcrafted | Bon Appétit
    Опубликовано: 1 year ago
    1265601
  • The Most Legendary 3-Michelin Star Restaurant in Japan 9 months ago
    The Most Legendary 3-Michelin Star Restaurant in Japan
    Опубликовано: 9 months ago
    2225764
  • Japanese Food - GRILLED CHICKEN MASTER Chicken Yakitori Tokyo Japan 1 year ago
    Japanese Food - GRILLED CHICKEN MASTER Chicken Yakitori Tokyo Japan
    Опубликовано: 1 year ago
    3095356

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5