У нас вы можете посмотреть бесплатно как испечь ежевичный пирог | быстрый и легкий рецепт ежевичного пирога Futuzu cooking или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
comment faire une tarte aux mûres recette tarte aux mures facile et rapide blackberry pie recipe easy | how to make blackberry tart ▷チャンネル登録はこちら: If you like it, please click 'Like' and Subscribe. Cliquez ici pour vous abonner et n'oubliez pas de cliquer sur "j'aime" / @futuzucooking ▷ Ingredients 100g softened butter 60g icing sugar 1g of salt 250g flour 300g blackberry 50g of sugar 50g hot water 12g gelatin ▷ Preparation of the blackberry tart In a container, put 100g of softened butter and then mix Add 60g of icing sugar, and then mix Add 1g of salt Add 2 eggs and then mix Sift 250g of flour Mix together Put 15min in the fridge Flatten the dough to have the format of the mold, and then put in the fridge for 30min Place the dough in the ∅ 20cm x 4cm mold Bake in a preheated oven at 170 ° C for 15-18 minutes Raise 300g of blackberries Put the blackberries in a saucepan, and then add 50g of sugar, and then mix Put the pan on the heat and then mix until it boils Mix the mixture + sugar In a glass, put 50g of hot water + 12g of gelatin and then mix Add the blackberry coulis #ASMR #Futuzucooking ▷材料 柔らかくしたバター100g 粉砂糖60g 塩1g 小麦粉250g ブラックベリー300g 砂糖50g お湯50g ゼラチン12g ▷レシピの準備 容器に柔らかくしたバター100gを入れて混ぜる 粉砂糖60gを加えて混ぜる 塩1gを加える 卵2個を加えて混ぜる 小麦粉250gをふるいにかける 合わせます 冷蔵庫に15分入れます 生地を平らにして型の形にし、冷蔵庫に30分入れます 生地を∅20cmx4cmの型に入れます 予熱したオーブンで170°Cで15〜18分間焼きます ブラックベリー300gを育てる ブラックベリーを鍋に入れ、砂糖50gを加えて混ぜる 鍋を火にかけ、沸騰するまで混ぜる 混合物+砂糖を混ぜる グラスに50gのお湯+ 12gのゼラチンを入れて混ぜます ブラックベリークーリを追加します ▷ 성분 연화 버터 100g 착빙 설탕 60g 소금 1g 밀가루 250g 300g 블랙 베리 설탕 50g 뜨거운 물 50g 12g 젤라틴 ▷ Ingrédients 100g de beurre ramolli 60g de sucre glace 1g de sel 250g de farine 300g de mûre 50g de sucre 50g d'eau chaude 12 g de gélatine ▷Facebook: / futuzu.cooking.9