У нас вы можете посмотреть бесплатно Freshly Milled Flour Bread in the Zojirushi – Soft, Fluffy & 100% Whole Wheat или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Freshly Milled Flour Bread in the Zojirushi – Soft, Fluffy & 100% Whole Wheat Full recipe: https://shorturl.at/a5AqK Ingredients: Wet ingredients 350 ml water ≈ 1 ½ cups 3 tablespoons honey 2 teaspoons salt Flour 2¼ cups freshly milled Kamut flour ≈ 270 g 2¼ cups freshly milled hard white wheat flour ≈ 270 g Fat & Yeast: 2.5 -3 tbsp butter cut into 4–5 small pieces 2 teaspoons instant yeast Instructions: Mill the wheat berries in your grain mill until you get fine, fresh flour - 2¼ cups (≈ 270 g) Kamut + 2¼ cups (≈ 270 g) hard white wheat. Add to the pan: Pour 350 ml water (≈ 1½ cups), 3 tablespoons (≈ 60 g) honey, and 2 teaspoons (≈ 12 g) salt into the bottom of the Zojirushi bread pan. Mix well. Add the flour: Sprinkle the combined freshly milled flour on top — 2¼ cups (≈ 270 g) Kamut flour + 2¼ cups (≈ 270 g) hard white wheat flour. Add the butter and yeast: Place 2½–3 tablespoons (35–43 g) butter pieces on top of the flour, then sprinkle 2¼ teaspoons (≈ 7 g / 1 packet) instant yeast evenly over everything. Start the bread machine: Select Mode 1 on your Zojirushi, close the lid, and press start. When finished, remove from the machine. Let it cool and enjoy! www.tastyhomemaderecipes.com 📌 Follow Tasty Homemade Recipes! ✨ Stay connected for delicious recipes and food photography inspiration: 📷 Instagram: / tastyhomemade_recipes 📘 Facebook: / tastyhomemaderecipe