У нас вы можете посмотреть бесплатно 福氣滿滿的五福包子,薄如紙張,酥脆鮮香! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
每年秋末,大閘蟹初現舞臺,江南一帶的人們便無法遏制住對它限時風韻的追隨,對這份時令美味的貪戀,歷時三月有余。如今臨近冬至,蟹季漸退,面點大師(兼拆蟹達人)朱厘米老師再出妙招,用中式酥皮和西式小餐包封存住今年蟹季最後的鮮美。 As a Shandong specialty, Paper-skin Buns originated from the Gaojia Village, Mingji Town, Zouping County. It has been inherited by the Gao family from generation to generation. Now the food is over 300 years old. It appeared on the Qiansou Feast, the largest-scale imperial feast outside the palace in Qing Dynasty. As its name indicates, Paper-skin Buns have clear and thin skin. Colorful and rich stuffing fills up the wrappers. The time-honored food is alluring and satisfying.