У нас вы можете посмотреть бесплатно 外酥內嫩的港式蘿蔔糕|臘味蘿蔔糕|Hong Kong Style Radish Cake|Eng Sub или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#蘿蔔糕、 港式蘿蔔糕外酥內嫩口感綿密,這是特色。切和煎的時候一定要非常小心,才不會破損。 步驟一: 先調好粉漿 步驟二: 蘿蔔切絲加水煮滾 步驟三: 炒香所有配料 步驟四: 炒好的配料放入粉漿中融合,再將煮滾的蘿蔔水倒進來攪拌至糊化 步驟五: 裝入容器大火蒸30分鐘 Hong Kong-style radish cake is crispy on the outside and tender on the inside, which is feature . Be very careful when cutting and frying so as not to break. step 1 Adjust the powder first Step 2 Shredded radish and boiled Step 3 Fried ingredients Step 4 Put the fried ingredients into the flour and mix, then pour the boiled radish water and stir until gelatinized Step 5 Put in a container and steam for 30 minutes 1.粉漿: 再來米粉500g 太白粉20g 糖15g 鹽15g 雞粉5g 胡椒粉2g 香油10g 水600g 1.Powder: 500g of rice flour 20g of potato flour 15g sugar 15g of salt 5g chicken powder 2g pepper Sesame oil 10g 600g of water 2.炒料: 臘肉 55g 乾香菇15g 蝦米25g 油蔥酥20g 2.Stir-fry: Bacon 55g dried mushrooms 15g dried shrimp 25g Onion crispy 20g 3.白蘿蔔1000g 水1300g 3.Radish 1000g white radish 1300g of water