У нас вы можете посмотреть бесплатно 2024 參觀潮州茶館及功夫茶示範 / Visit ChaozhouTea House and Kung Fu Tea Demonstration или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#潮流文化 #chaozhou #功夫茶 #kungfutea 潮州工夫茶盛行1000多年,是晉唐衣冠南渡後保留下來的品飲茶文化,至今這文化還保留在香港、台灣、新加坡、馬來西亞及泰國。 「功夫」二字有多重意思,一般指「費時」和「耗費精力」之意,由於泡功夫茶比較講究沏泡和品飲的學問,因而得名。 功夫者,須在水、火、沖工三者求之。 ↘潮汕泡茶,習慣這樣擺放壺器,因為廣東喝的烏龍茶和普洱茶普遍需要高溫沖泡,所以先暖壺很重要避免泡不開影響味道傾水至於壺身與茶船,同時也暖暖杯子和壺蓋。 Chaozhou Gongfu Tea has been popular for more than 1,000 years. It is a tea-drinking culture that was preserved after the Jin and Tang Dynasties traveled south. This culture is still preserved in Hong Kong, Taiwan, Singapore, Malaysia and Thailand. The word "Kung Fu" has multiple meanings. It generally means "time consuming" and "energy consuming". Because making Kung Fu tea requires more knowledge about brewing and drinking, it got its name. For Kung Fu, one must seek it from the three elements of water, fire and punching. ↘When making tea in Chaoshan, it is customary to place the pot like this, because the oolong tea and Pu'er tea drunk in Guangdong generally require high temperature brewing, so it is very important to warm the pot first to avoid not brewing and affecting the taste. Pour the water into the pot body and tea boat, and also warm it. Cup and pot lids.