У нас вы можете посмотреть бесплатно 虾枣春卷 Fried Prawn Roll или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
啊Hong家的虾枣春卷做法是会先把春卷放在个架子上蒸熟待凉后才炸。因为架子在蒸的过程中能沥去春卷的蒸气水份,腐皮就不会因为有积水而糊掉。春卷蒸熟后要先待凉,这样春卷会是更容易处理的。然后,把春卷切小块,沾上薯粉,下油锅炸至金黄色。 一道大人小孩都爱吃的酥脆虾枣春卷就做好啦! 分量:9-10人份 / 7条春卷 准备时间:30分钟 煮时:1个小时 材料A: 1公斤 肉碎(半肥瘦) ½公斤 虾仁(去壳切丁) 200克 马蹄(去皮切丁) ½条 胡萝卜(去皮切丝) 少许 葱花 1粒 鸡蛋 3/4茶匙 五香粉 少许 胡椒粉 1茶匙 盐 2汤匙 木薯粉 材料B: 2片 腐竹皮 (每片剪4小片,抹净) 适量 木薯粉水 (1汤匙木薯粉+3汤匙水) 适量 木薯粉 适量 油 做法: 1. 准备一个大盆,倒入材料A,搅拌至起胶后加少许麻油搅匀,放入冰箱冷藏30分钟,备用 2. 腐竹皮铺平,加入适量的馅料,裹成长柱型,卷起来,在封口处抹上木薯粉水,压紧封口 3. 将包好的虾枣春卷个架子上,入蒸笼大火蒸15分钟,虾枣春卷出锅待凉 4. 春卷切小块,沾上木薯粉 5. 煮滚一锅油,加入抹上木薯粉的春卷粒,炸至金黄色,沥油出锅, 完成 Bored of spring rolls? How about making this fried prawn roll instead during this CNY for your family? Remember to steam the rolls on a frame instead of a plate to avoid water traps. Portion: 9-10 pax / 7 pieces Prep Time: 30 minutes Cook Time: 60 minutes Ingredients (Set A): 1 kg minced pork belly ½ kg prawn (remove skin, dice it) 200 g water chestnut (discard skin, dice it) ½ pc carrot (discard skin, slice it) Some spring onion 1 pc egg ¾ tsp five spice powder Some pepper powder 1 tsp salt 2 tbsp tapioca starch Ingredients (Set B): 2 pc beancurd sheet (cut into 4 pieces each, wipe clean) Some tapioca starch mixture (1 tbsp tapioca starch + 3 tbsp water) Some tapioca starch Some cooking oil Steps: 1. Add all Ingredients A into a big mixing bowl, mix well until it turns stickiness, add sesame oil and mix well, store into fridge for 30 minutes 2. Lay the beancurd sheet, add in the meat mixture, shape into roll and roll it up, apply some tapioca starch mixture on the sealing edge and seal it 3. Steam the prawn roll with high heat for 15 minutes, then retrieve and leave it to cool 4. Cut the prawn roll, coat with tapioca starch 5. Heat the wok with cooking oil, add the prawn roll cuts, fry until golden brown, retrieve and it’s done! #南洋风味家常菜单 #友煮意 #新年年菜 #nanyangkitchen Visit our website for more recipe: https://www.nanyangkitchen.co/ Like us on FB: / nanyangkitchen.co Follow us on IG: / nanyangkitchen.co Subscribe to our YT channel: / nanyangkitchen