У нас вы можете посмотреть бесплатно Turn leftover rice cake into a crispy, chewy treat with rich salted egg yolk flavor! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Golden Salted Egg Fried Rice Cake Recipe Ingredients: 300g rice cake (cut into long strips) Cornstarch (as needed) 2 cooked salted egg yolks (mashed) Cooking oil/butter Instructions: 1. Cut the rice cake into long strips for easy frying. 2. Coat the rice cake pieces with cornstarch. 3. Heat an appropriate amount of oil in a pan over medium-low heat. Fry the rice cake until golden and crispy (about 2 -3minutes), then remove and drain the excess oil. 4. In the same pan, add a small amount of cooking oil or butter, then add the mashed salted egg yolks. Stir-fry over low heat until foamy. 5. Add the fried rice cake to the pan and quickly toss to coat each piece evenly with the salted egg sauce. 6. Transfer to a plate and enjoy! The crispy exterior and soft, chewy interior are packed with the rich and savory aroma of salted egg yolk.