У нас вы можете посмотреть бесплатно Ms. Ma's Kitchen-Fresh and delightful Stewed Fish Belly with Tofu skin или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#carp #fishbelly #cantonesecuisine Stewed Fish Belly with Tofu skin Ingredients: 500 g carp, 150 g tofu skin, 20 g raw-soy-bean sauce, 10 g oyster oil, 3 g salt, 5 g wheat starch, 2 g ground pepper, 5 cloves garlic, 1 dash ginger, green and red pepper, scallion, cooking oil Cook's Notes: Pickle the fish in advance to make it more tasty. Fry one side of fish until it becomes golden and then turn it to another side to keep its shape complete. Keep medium heat to fry the tofu skin to prevent them burn.