• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Alex Guarnaschelli's Hanger Steak with Red Onion Rings | Food Network скачать в хорошем качестве

Alex Guarnaschelli's Hanger Steak with Red Onion Rings | Food Network 2 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Alex Guarnaschelli's Hanger Steak with Red Onion Rings | Food Network
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Alex Guarnaschelli's Hanger Steak with Red Onion Rings | Food Network в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Alex Guarnaschelli's Hanger Steak with Red Onion Rings | Food Network или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Alex Guarnaschelli's Hanger Steak with Red Onion Rings | Food Network в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Alex Guarnaschelli's Hanger Steak with Red Onion Rings | Food Network

Cook along with Alex as she achieves the perfect salt and vinegar flavor combination with her salted fried onion rings and seared steak with a balsamic vinegar glaze! Get the recipe ▶ https://foodtv.com/3YlcgwP Subscribe to Food Network ▶ http://foodtv.com/YouTube Welcome to Food Network, where learning to cook is as simple as clicking play! Grab your apron and get ready to get cookin' with some of the best chefs around the world. We'll give you a behind-the-scenes look at our best shows, take you inside our favorite restaurant and be your resource in the kitchen to make sure every meal is a 10/10! Seared Hanger Steak with Red Onion Rings RECIPE COURTESY OF ALEX GUARNASCHELLI Level: Easy Total: 30 min Active: 30 min Yield: 4 servings Ingredients The batter: One 12-ounce beer, preferably a pale lager One 2-ounce "shot" of vodka 1 cup sparkling water 1 teaspoon baking soda 1/2 teaspoon hot paprika 1 1/2 to 2 1/4 cups all-purpose flour, plus a little extra if needed The onions: 4 cups canola oil 4 medium red onions, peeled, cut into 2-inch rounds and pulled apart into individual rings Kosher salt The steak: 2 tablespoons canola oil One 2-pound piece hanger steak, trimmed of sinew and cut lengthwise into 2 pieces Kosher salt 1 tablespoon balsamic vinegar Directions Prepare the batter: Pour the beer into a medium bowl and stir in the vodka and sparkling water. Slowly whisk in the baking soda, paprika and 1 1/2 cups of the flour. The batter should be fairly thick but also easy to stir. If it's a little loose, whisk in the remaining 3/4 cup flour, 1/4 cup at a time. If it's too thick, add a splash of water. Do not overmix. Set aside in a warm place for at least 15 minutes. Get ready to fry: Pour the oil into a heavy-bottomed pot. Heat the oil slowly to 375 degrees F. Use a thermometer to monitor the temperature. Line a baking sheet with a kitchen towel to drain the onion rings once they are cooked. Cook the steak: Heat a large cast-iron skillet over high heat. Add the oil. When it begins to smoke lightly, season the steak with salt and use a pair of metal tongs to gingerly place the steak in the hot oil. Cook, 4 to 5 minutes, on each side. Doneness: If using a meat thermometer, rare registers between 125 and 130 degrees F. For medium rare, 130 to 135 degrees F; and between 135 and 140 degrees F for medium. If you like your steak a little more cooked, leave it in the pan a few minutes longer on each side. Let it rest on a flat surface and cover with foil to keep warm while you make the onion rings. Fry the onion rings: Test the batter and the temperature of the oil at the same time by dipping an onion round into the batter, gently shaking off the excess batter and carefully plunging it into the oil. Fry until crispy, 1 to 2 minutes, and remove it from the oil carefully with a slotted spoon. Fry the onion rounds in small batches, draining them on the kitchen towel-lined baking sheet. Salt immediately. Serve: Slice the steak into 1/2-inch-thick pieces, season with salt and drizzle with the balsamic vinegar. Arrange on a serving platter with all the cooking juices and serve with the onion rings in a bowl on the side. Subscribe to our channel to fill up on the latest must-eat recipes, brilliant kitchen hacks and content from your favorite Food Network shows. ▶ WEBSITE: https://www.foodnetwork.com ▶ FULL EPISODES: https://watch.foodnetwork.com ▶ FACEBOOK:   / foodnetwork   ▶ INSTAGRAM:   / foodnetwork   ▶ TWITTER:   / foodnetwork   #AlexGuarnaschelli #FoodNetwork #HangerSteak #RedOnionRings Alex Guarnaschelli's Hanger Steak with Red Onion Rings | Food Network    • Alex Guarnaschelli's Hanger Steak with Red...  

Comments
  • Alex Guarnaschelli's Pavlova with Raspberries | Food Network 2 года назад
    Alex Guarnaschelli's Pavlova with Raspberries | Food Network
    Опубликовано: 2 года назад
  • Alex Guarnaschelli's Foil-Wrapped Teriyaki Chicken with Scallions and Lemon | Food Network 2 года назад
    Alex Guarnaschelli's Foil-Wrapped Teriyaki Chicken with Scallions and Lemon | Food Network
    Опубликовано: 2 года назад
  • Кальмар по-камчатски. Справится даже ребенок! 2 года назад
    Кальмар по-камчатски. Справится даже ребенок!
    Опубликовано: 2 года назад
  • Сборник Новогодний | Уральские пельмени 5 дней назад
    Сборник Новогодний | Уральские пельмени
    Опубликовано: 5 дней назад
  • Alex Guarnaschelli's Spicy Weeknight Marinara | Food Network 2 года назад
    Alex Guarnaschelli's Spicy Weeknight Marinara | Food Network
    Опубликовано: 2 года назад
  • ПроСто кухня | Выпуск 383 3 дня назад
    ПроСто кухня | Выпуск 383
    Опубликовано: 3 дня назад
  • Ina Garten's Fan-Favorite Coq Au Vin | Barefoot Contessa | Food Network 3 дня назад
    Ina Garten's Fan-Favorite Coq Au Vin | Barefoot Contessa | Food Network
    Опубликовано: 3 дня назад
  • ЛУЧШЕ БЕКОНА! Замаринуй свинину так. 3 года назад
    ЛУЧШЕ БЕКОНА! Замаринуй свинину так.
    Опубликовано: 3 года назад
  • Alex Guarnaschelli's Pea Salad with Basil and Pea Shoots | Food Network 2 года назад
    Alex Guarnaschelli's Pea Salad with Basil and Pea Shoots | Food Network
    Опубликовано: 2 года назад
  • ОДЕССА В ОГНЕ.Готовится ли город к эвакуации?Купянское контрнаступление ВСУ.Что происходит на фронте 1 день назад
    ОДЕССА В ОГНЕ.Готовится ли город к эвакуации?Купянское контрнаступление ВСУ.Что происходит на фронте
    Опубликовано: 1 день назад
  • Я приготовила макароны с сыром по рецептам Долли Партон, Ины Гартен и Патти Лабелль — вот лучшие ... 1 месяц назад
    Я приготовила макароны с сыром по рецептам Долли Партон, Ины Гартен и Патти Лабелль — вот лучшие ...
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Valerie Bertinelli's 5-Ingredient Shrimp Risotto | Food Network 2 года назад
    Valerie Bertinelli's 5-Ingredient Shrimp Risotto | Food Network
    Опубликовано: 2 года назад
  • Гайд по лососям. Как выбирать, как солить, как выжать из рыбы всё. 3 месяца назад
    Гайд по лососям. Как выбирать, как солить, как выжать из рыбы всё.
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • Alex Guarnaschelli's Spicy Chickpea Dip with Crudités | Food Network 2 года назад
    Alex Guarnaschelli's Spicy Chickpea Dip with Crudités | Food Network
    Опубликовано: 2 года назад
  • СКУМБРИЯ Как ЛОСОСЬ За 5 МИНУТ БЕЗ ВОЗНИ!🔥 1 месяц назад
    СКУМБРИЯ Как ЛОСОСЬ За 5 МИНУТ БЕЗ ВОЗНИ!🔥
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Анекдоты от Юрия Никулина 4 года назад
    Анекдоты от Юрия Никулина
    Опубликовано: 4 года назад
  • Michael Symon's Braised Pork Shank | Food Network 2 года назад
    Michael Symon's Braised Pork Shank | Food Network
    Опубликовано: 2 года назад
  • Alex Guarnaschelli's Honey Caraway Rolls | Food Network 2 года назад
    Alex Guarnaschelli's Honey Caraway Rolls | Food Network
    Опубликовано: 2 года назад
  • Jet Tila's Mongolian Beef | In the Kitchen with Jet Tila | Food Network 3 года назад
    Jet Tila's Mongolian Beef | In the Kitchen with Jet Tila | Food Network
    Опубликовано: 3 года назад
  • СЕКРЕТ СОЧНОЙ БУЖЕНИНЫ - новогодний рецепт от шефа Бельковича 3 года назад
    СЕКРЕТ СОЧНОЙ БУЖЕНИНЫ - новогодний рецепт от шефа Бельковича
    Опубликовано: 3 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5