• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Jet Tila's Mongolian Beef | In the Kitchen with Jet Tila | Food Network скачать в хорошем качестве

Jet Tila's Mongolian Beef | In the Kitchen with Jet Tila | Food Network 3 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Jet Tila's Mongolian Beef | In the Kitchen with Jet Tila | Food Network
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Jet Tila's Mongolian Beef | In the Kitchen with Jet Tila | Food Network в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Jet Tila's Mongolian Beef | In the Kitchen with Jet Tila | Food Network или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Jet Tila's Mongolian Beef | In the Kitchen with Jet Tila | Food Network в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Jet Tila's Mongolian Beef | In the Kitchen with Jet Tila | Food Network

Jet shares his secrets for using a marinade to get super-tender meat and offers some tips on the best knife techniques for different foods as he makes this sweet and savory Mongolian beef dish! Get the recipe ▶ https://foodtv.com/39QVWAc Subscribe to Food Network ▶ http://foodtv.com/YouTube Welcome to Food Network, where learning to cook is as simple as clicking play! Grab your apron and get ready to get cookin' with some of the best chefs around the world. We'll give you a behind-the-scenes look at our best shows, take you inside our favorite restaurant and be your resource in the kitchen to make sure every meal is a 10/10! Mongolian Beef RECIPE COURTESY OF JET TILA Level: Easy Total: 2 hr 25 min (includes marinating time) Active: 25 min Yield: 4 to 6 servings Ingredients Beef: 1 1/2 pounds (750 grams) flank steak, trimmed 2 tablespoons (16 grams) cornstarch 2 teaspoons baking soda 1 teaspoon kosher salt 2 tablespoons (30 milliliters) water 2 tablespoons (30 milliliters) vegetable oil Sauce: 3 tablespoons (45 milliliters) oyster sauce 3 tablespoons (45 milliliters) hoisin sauce 2 tablespoons (30 milliliters) soy sauce 1/2 tablespoon (4 grams) cornstarch 1/2 teaspoon (2.5 milliliters) white vinegar 1 teaspoon minced garlic 1-inch piece ginger, peeled and thinly sliced Stir-Fry: 3 tablespoons (45 milliliters) vegetable oil 4 cloves garlic, minced 1/2 red bell pepper, cut into large dice 1/2 green bell pepper, cut into large dice 1/2 medium onion, cut into large dice 3 scallions, whites sliced on the bias in 1-inch pieces and greens thinly sliced on the bias, separated 4 to 6 dried chiles Directions For the beef: Slice the flank steak across the grain into 3/4-inch (19 millimeters)-thick slices on an angle to make planks then cut the planks into 3/4-inch (19 millimeters) cubes. Combine the cornstarch, baking soda and salt with 2 tablespoons of water in a small bowl and set aside. Place the steak in a shallow bowl and add the water, vegetable, and cornstarch mixture. Massage all the ingredients into the meat. Cover and refrigerate for 2 to 12 hours. For the sauce: Combine the oyster sauce, hoisin sauce, soy sauce, cornstarch, vinegar, garlic and half the ginger in a small bowl and set aside. For the stir-fry: Heat the oil to medium-high in a wok or medium saute pan. Stir in the beef and cook to medium-rare, stirring constantly, about 3 minutes. Drain off excess oil. Add the garlic and remaining ginger and saute 20 to 30 seconds. Stir in the bell peppers and onions and let them cook until the edges of the onion and bell peppers begin to brown, about 2 minutes. Add the scallion whites, dried chilies and sauce, stir constantly and let it cook for about 2 minutes, until the sauce thickens. Transfer to a platter and garnish with the scallion greens. Subscribe to our channel to fill up on the latest must-eat recipes, brilliant kitchen hacks and content from your favorite Food Network shows. ▶ FOOD NETWORK KITCHEN APP: http://foodtv.com/FNKApp ▶ WEBSITE: https://www.foodnetwork.com ▶ FULL EPISODES: https://watch.foodnetwork.com ▶ FACEBOOK:   / foodnetwork   ▶ INSTAGRAM:   / foodnetwork   ▶ TWITTER:   / foodnetwork   #JetTila #MongolianBeef #FoodNetwork #InTheKitchenWithJetTila Jet Tila's Mongolian Beef | In the Kitchen with Jet Tila | Food Network    • Jet Tila's Mongolian Beef | In the Kitchen...  

Comments
  • Jet Tila's General Tso’s Chicken | In the Kitchen with Jet Tila | Food Network 3 года назад
    Jet Tila's General Tso’s Chicken | In the Kitchen with Jet Tila | Food Network
    Опубликовано: 3 года назад
  • Раскрыты секреты монгольской говядины от П. Ф. Чанга 2 года назад
    Раскрыты секреты монгольской говядины от П. Ф. Чанга
    Опубликовано: 2 года назад
  • Jet Tila's Salmon Teriyaki | In the Kitchen with Jet Tila | Food Network 3 года назад
    Jet Tila's Salmon Teriyaki | In the Kitchen with Jet Tila | Food Network
    Опубликовано: 3 года назад
  • Монгольская говядина удовлетворяет потребность в еде на вынос 1 год назад
    Монгольская говядина удовлетворяет потребность в еде на вынос
    Опубликовано: 1 год назад
  • Jet Tila's Spicy Basil Beef | In the Kitchen with Jet Tila | Food Network 3 года назад
    Jet Tila's Spicy Basil Beef | In the Kitchen with Jet Tila | Food Network
    Опубликовано: 3 года назад
  • Нежная говядина за 5 минут! Китайский секрет, как смягчить самую жесткую говядину 3 года назад
    Нежная говядина за 5 минут! Китайский секрет, как смягчить самую жесткую говядину
    Опубликовано: 3 года назад
  • ЭТО жаркое лучше, чем говядина по-бургундски 1 год назад
    ЭТО жаркое лучше, чем говядина по-бургундски
    Опубликовано: 1 год назад
  • Почему китайская еда на вынос такая нежная и вкусная (и как приготовить ее дома) 1 год назад
    Почему китайская еда на вынос такая нежная и вкусная (и как приготовить ее дома)
    Опубликовано: 1 год назад
  • 🤫 Dad's SECRET for the JUICIEST Mongolian Beef (蒙古牛肉)! 3 года назад
    🤫 Dad's SECRET for the JUICIEST Mongolian Beef (蒙古牛肉)!
    Опубликовано: 3 года назад
  • Homemade Chicken Chow Mein | Takeout style 1 год назад
    Homemade Chicken Chow Mein | Takeout style
    Опубликовано: 1 год назад
  • «Сыграй На Пианино — Я Женюсь!» — Смеялся Миллиардер… Пока Еврейка Не Показала Свой Дар 4 недели назад
    «Сыграй На Пианино — Я Женюсь!» — Смеялся Миллиардер… Пока Еврейка Не Показала Свой Дар
    Опубликовано: 4 недели назад
  • Ken Hom's chicken stir fry | Ken Hom recipe 1 год назад
    Ken Hom's chicken stir fry | Ken Hom recipe
    Опубликовано: 1 год назад
  • Как сделать Жесткое мясо Мягким. Нежная говядина за 5 минут! Секрет как смягчить жесткую говядину. 6 месяцев назад
    Как сделать Жесткое мясо Мягким. Нежная говядина за 5 минут! Секрет как смягчить жесткую говядину.
    Опубликовано: 6 месяцев назад
  • Креветки и брокколи в чесночном соусе — один соус для многих блюд 6 лет назад
    Креветки и брокколи в чесночном соусе — один соус для многих блюд
    Опубликовано: 6 лет назад
  • How to Make Crispy Pork Belly like in Expensive Restaurant! 7 дней назад
    How to Make Crispy Pork Belly like in Expensive Restaurant!
    Опубликовано: 7 дней назад
  • How to Make Lo Mein with Jet Tila | Ready Jet Cook With Jet Tila | Food Network 6 лет назад
    How to Make Lo Mein with Jet Tila | Ready Jet Cook With Jet Tila | Food Network
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Why Is Chinese Restaurant Beef Always So Tender? The Secret Revealed! 11 месяцев назад
    Why Is Chinese Restaurant Beef Always So Tender? The Secret Revealed!
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • Jet Tila's Top Japanese Recipe Videos | Ready Jet Cook | Food Network 2 года назад
    Jet Tila's Top Japanese Recipe Videos | Ready Jet Cook | Food Network
    Опубликовано: 2 года назад
  • Ginger Beef is a Chinese Canadian Takeout Classic 3 месяца назад
    Ginger Beef is a Chinese Canadian Takeout Classic
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • How One of NYC's Best Chinese Chefs Makes Fried Rice | Bon Appétit 1 год назад
    How One of NYC's Best Chinese Chefs Makes Fried Rice | Bon Appétit
    Опубликовано: 1 год назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5