У нас вы можете посмотреть бесплатно 3 tips for peanut stew that doubles the flavor of a snack-like side dish! Don't roast peanuts или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
◈ Peanut stew recipe ▶ Ingredients 2 and a half cups of raw peanuts (based on paper cups) 1 and a half scoops of soy sauce 1 scoop of brown sugar 1 tablespoon (optional) 1-2 tablespoons of cooking oil Black sesame seeds or whole sesame seeds ▶ How to make 1. Lightly wash the raw peanuts in water once, pour enough water into a pot or pan, add 1-2 tablespoons of cooking oil without peeling the skins, and boil for 5 minutes. Cook lightly 2. Drain the water, leaving about 2 scoops, then add 1 and 1/2 scoops of soy sauce and 1 scoop of brown sugar and cook slowly over medium heat until the inside is seasoned. ※ At this time, do not add all the soy sauce and corn syrup at once, but add them in 2-3 times while checking the seasoning. 3. When the stew becomes sticky, turn the heat up to make it glossy, leave a little broth, turn off the heat, and add a little sesame oil and Sprinkle sesame seeds or black sesame seeds, mix gently, cool, then place in a bowl. #Peanut stew #Raw peanut stew #Side dish #Foods that lower cholesterol #Foods that are good for cholesterol